12 iulie 2011

Unde m-as da prima oara cu bicicleta

Cum ieri am scris despre cateva trasee de urmat cu bicicleta prin Bucuresti, acum vin cu o idee mai indrazneata. Deoarece traseele de ieri erau usor de realizat acum m-am gandit la ceva mai deosebit si foarte greu de realizat. Plec de la urmatoarele idei: daca iti doresti sa faci "scamatorii" cu bicicleta ai la dispozitie o zona special amenajata cu tot felul de obstacole in parcul Herastrau; daca vrei sa traiesti la limita poti incerca sa faci slalom printre masini iar in cazul in care doresti doar sa te plimbi poti incerca orice traseu marcat din Bucuresti. Bun, dar eu vreau mai mult de atat. Ce ar fi daca as incerca un traseu special pentru viteza? Eu acolo as incerca sa ma dau prima data, asta ca o provocare. Si m-am gandit la o zona potrivita: stadionul Dinamo. Pista de atletism este perfecta pentru o cursa rapida fara curbe sau obstacole, chiar daca bicicleta rosie, pe care sper sa o castig, nu prinde viteze prea mari. Oare daca le dau ceva bani la astia de la stadion, ma lasa cateva ture pe acolo?

2 comentarii:

  1. Te lasa si fara bani, velodromul este deschis biciclistilor. Intrarea se face din St.cel Mare, intrarea la stadion. Recomand atentie, ca-i drumul ca la munte. Sau asa era, ultima oara. A, mare grija si la caini!... Totusi, bicla asta nu prea se da prin asemenea hartoape.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun sfat.. doar ca eu vroiam direct pe stadion, nu pe velodrom. Stiu ca pista din jurul terenului de fotbal a fost renovata, deci e foarte buna.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL