02 aprilie 2012

Perechea mea de papuci, reloaded

In urma cu mai bine de o saptamana scriam un articol despre o pereche de papuci ce mi-o doream din campania lansata de zorilestore. De ceva timp am intrat in posesia papucilor. Si conform intelegerii, trebuie sa mai scriu un articol dupa ce apuc sa-i testez. Asa ca acum e momentul.

De la bun inceput vreau sa precizez seriozitatea de care au dat dovada cei de la zorilestore. Dupa nici o zi de la scrierea articolului m-au contactat pentru a-mi cere datele de contact pentru expedierea coletului. Dupa trei zile a ajuns, spre surprinderea mea, ca asteptam alt pachet. Asta e o dovada de respect si profesionalism din partea lor.

Revenind la papuci, am fost placut impresionat de la prima vedere. Erau moi, usori si aveau un design placut. Mai ramanea doar sa-i testez. Primul si singurul inconvenient a fost ca erau cam mici, poate la limita. Eu cerusem masura 42 pentru ca atat port, insa nu era rau daca as fi cerut 42 si 1/2. Asa eram sigur ca imi vin perfect. E bine ca atunci cand cumparati o pereche de papuci (online) sa cereti cu jumatate de numar mai mare. Oricum se pot purta si asa.

Doar ca, intre timp, s-au mai lasat si acum imi vin aproape perfect. I-am purat doar prin casa, ca nu e momentul sa-i port pe afara. Nici la plaja nu am fost. Asa ca i-am testat prin casa si pot sa zic ca sunt excelenti. Sunt foarte confortabili si se usuca repede daca ii uzi. In plus, nu capata acel miros specific de cauciuc, cum se intampla la majoritatea papucilor de acest fel. Nu stiu din ce material sunt facuti, dar imi plac. Iar dupa o saptamana si ceva de purtat, nu au data semne de uzura. Sper ca vor tine destul de mult. Spun asta pentru ca exteriorul nu este facut dintr-un material foarte rezistent, aparent. Iar la o iesire pe strada sau la plaja s-ar putea sa aiba de suferit din cauza pietrelor. Dar, ramane sa testez.

Acestea fiind zise, va recomand papucii de la zorilestore, daca doriti sa va innoiti pentru anotimpul de vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL