02 februarie 2013

Viva RATB

Astazi in drumul spre casa m-am urcat intr-un troleibuz al RATB. Ceva care seamana cu cel din imaginea alaturata. Am validat ca orice cetatean cardul de calatorie si m-am asezat pe scaun. Prima impresie a fost ca mi-e cald. Intr-adevar, in troleibuz era cald. Sa le fac in ciuda criticilor care-i acuza pe cei la RATB ca nu dau drumul la caldura in mijloacele de transport in comun. Da parca acum era prea cald!

Ma uit in stanga, dreapta, sus apoi jos. Ceva nu parea in regula. Simteam o dogoare pronuntata si nu stiam ce sa cred. Ziceai ca sunt in fata unui cuptor. Aveam senzatia ca mai am putin si iau foc. Respiram tot mai des si nu stiam care-i cauza. Nici macar la dus nu am asemenea senzatii, atunci ca ma spal pe cap cu apa calda. La un moment dar am zis ca imi displace situatia si m-am mutat cu un scaun mai in spate. Aici raiul de pe lume. Racoare!

Atunci am vazut si problema. Sub scaunul alaturat se gasea o aeroterma a troleibuzului care pur si simplu dogorea catre mine. Din pozitia in care eram initial nu vedeam grilajul respectiv dar il simteam al dracu de bine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL