22 martie 2013

Echipa Romaniei nu a jucat fotbal cu Ungaria

Am obtinut un egal, si ala chior. Echipa n-a jucat nimic iar Piturca si-a reconfirmat statutul de incapatanat. Uneori am senzatia ca nu vede bine altfel nu-mi explic cum a putut sa-l tina pe Stancu tot meciul. Pur si simplu omul asta nu a facut nimic. Nu sunt eu in masura sa critic aptitudinile sale, dar in seara asta n-a mers deloc. Si s-a vazut de la inceputul meciului. Dar cine sa-l schimbe? Il alta ordine de idei, cum sa inscrii cand jucatorii de atac au venit din vacanta. Mutu nu alerga deloc iar Torje pierdea mingi aiurea. Cu asa jucatori nu pot sa scrii. Si iar revin la Piturca. Daca vezi ca echipa nu merge, faci schimbari din timp, nu cu cinci minute inainte de final, atunci cand l-a bagat pe Chipciu. Dar iata ca a inscris. Se poate zice ca a fost noroc. Adica noroc ca a bagat-o in poarta, si "bulan" ca n-a dat arbitrul fault in atac la faza respectiva.




Caracterizand restul jucatorilor mai pot sa afirm ca Radu Stefan dadea pase aiurea iar Tamas degaja inutil in atac unde nu aveam nici o sansa. Iar Goian a trecut de o varsta, cred ca trebuie inlocuit din echipa Romaniei si asta foarte repede ca altadata ne-o furam rau de tot la meciurile urmatoare. Iar daca stau bine si ma gandesc, cam toti jucatorii ce nu fac parte din lotul Stelei au jucat de la slab spre foarte slab. Fara nici o exceptie. Nu ca aia de la Steaua au jucat formidabil, dar nu am vazut pe cineva sa alerge mai mult decat Bourceanu si pe nimeni sa stopeze adversarii mai bine ca Chiriches. Iar Chipciu, ne-a readus cu picioarele pe pamant, ca eram cu ele in groapa. Asa ne mentinem si noi sansele la calificare. 

Imi permit sa afirm ca daca juca toata echipa Stelei ii sugrumam pe Ungurii. Nu stiu daca s-a vazut pana acum, dar in situatii disperate apelezi la gesturi disperate. Echipa Stelei e cu moralul crescut si in forma maxima. Daca luau si energizantele acelea ale lor maturam cu ungurii pe teren. Ce bun ai fi fost Latovlevici! Iarasi revin la Piturca, unde-i sunt gandurile?

Iar ca fapt divers, comentatorul ala era tare batut in cap: pai ce ma doare pe mine ca Mutu l-a egalat pe Hagi la numarul de goluri. Si a zis asta de mai multe ori. Las-o moarta, nu vezi cu Mutu nu mai joaca nimic! Ce rost are sa-l mai lauzi acum? Se poate compara vreodata cu Hagi? Nici pe departe si nici macar la goluri. Pai ce goluri dadea Hagi si ce penalty-uri bate Mutu?

3 comentarii:

  1. in primul rand Mutu nu avea ce sa caute in teren , Mutu nu mai are ce cauta la nationala ..sau poate mai are Piti vreo datorie pe la el . Romania in seara asta trebuia sa mearga pe baza ca Steaua merge hai sa aducem macar 4-5 jucatori de acolo ca joaca si bine si se si leaga , drept dovada Chipciu ne-a salvat de la umilinta ...la asta ii mai ardeam si noi pe unguri si acum mai ca fac misto de noi

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am uitat si eu putin.A fost ceva fara farmec. Deja incepusera crizele, jucatorii nu se mai stapaneau, Mutu si parca Goian au primit galbene unul dupa altul.

    RăspundețiȘtergere
  3. NU ma mai uit de mult la meciurile nationalei...nu am de ce...

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL