11 aprilie 2013

Lupul paznic la oi

Cam asa se traduce stirea de mai jos, propusa de antena. Ce mai e de zis, asa natie, asa tara! Sa vina la putere cel mai cinstit parlamentar, daca restul oamenilor nu-si schimba mentalitatea tot o tara de hoti ramanem.
"Un politist a fost prins in timp ce fura fier de la o cale ferata. Barbatul este adjunct sefului de post de la poltia unei comune constantene. A fost prins chiar in timp ce incerca sa fure niste componente metalice de la calea ferata de langa Cernavoda. Barbatul lucreaza in Politia Romana din anul 1992, iar colegii spun ca nu este la prima abatere."
Iar acest lucru e valabil in orice domeniu, la orice nivel. Plec de sus, unde Ponta e chiar primul care a furat. Ca plagiatul tot furt e. Apoi ne gandim la o mare parte din senatori si deputati, care mai de care mai cinstiti si cu averi inexplicabile. Oricum n-au nici un stres, ca doar n-or da socoteala in fata lui Ponta. Urmeaza oamenii de afaceri, acei veritabili experti in falimentarea firmelor si prostirea populatiei pe banii statului. Ei lucreaza in acelasi ritm cu statul, iar daca statul nu-ti da, atunci tu de ce ai da?

Pe un principiu asemanator lucreaza si o alta categorie a populatiei la care se adauga cu cinste si tiganii. Acel principiu se numeste ia cat poti si nu te uita inapoi. Ajutoarele de orice fel, incluzand  si alocatiile pentru copii, se numesc tot furturi daca este fentata legea. In cele din urma sunt furturile propriu-zise unde includem si politistul nostru. In asa hal am ajuns! Cel care trebuie sa fie piatra de temelie in justitia noatra, tocmai el se ocupa de faradelegi! Ba mai mult, indraznesc sa zic, si cu luarea la cunostiinta a colegilor sai care i-au tolerat iesirile, nefiind la prima abatere.

 Oare ce pretentii sau sperente sa mai avem ca totul va reveni la normalitate in tarisoara noastra, pentru ca oricat de increzatori am fi parca tot mai slabe sunt sansele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL