26 noiembrie 2013

Cheloo si afirmatiile lui despre "gay"

cheloo xfactor concurent gay
Cheloo, din postura de jurat la emisiunea X-Factor, a avut proasta inspiratie de a afirma lucruri defaimatoare despre un concurent X-factor, asa zis "gay". Ca omul e gay, nu ma pasioneaza. E problema lui, sa si-o gestioneze singur. Insa emisiunea X-Factor este despre muzica si nu despre sex, gay sau religie. Revenind la Cheloo, iata ce a afirmat raspicat si cu tarie despre un concurent gay: "Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti si tara asta te va trimite acasa cu siguranta". Deci Cheloo confunda orientarea sexuala cu muzica si mai stiu eu cate altele. Si asta din postura de jurat al unei emisiuni care se vrea a fi respectabila. Domnule Cheloo, cum ar fi sa afirm si eu despre tine ca dispretuiesc stilul tau de golan (fie ca esti sau nu prin melodiile tale), ce reprezinti (un smecher cu impresii de cantaret) si tara te va da uitarii?! Si revenind la muzica ca despre asta e vorba, oare stii cine este Freddie Mercury?

Cine este Freddie Mercury?

Freddie Mercury era tot un fel de gay, bisexual sa zicem, care a avut succes in muzica si ale carui melodii cu siguranta nu le vom uita nici in o mie de ani. Dar pe ale lui Cheloo le vom uita! Oricum eu nu le stiu nici acum, nu mai este necesar sa le uit. Asadar, domnule Cheloo, ai auzit de formatia Queen? Daca ar trai acum ti-ar da clasa la 0 (zero). Ce mai conteaza ca e gay daca stie sa cante dumnezeieste. Sau ma rog, stia sa cante pentru ca a murit prin '91. Dar lumea inca il asculta.

Si John Lenon e gay!

Un alt cantaret britanic, un fel de gay declarat, este si John Lenon. Nici  el n-are nevoie de prezentare pentru ca este bine cunoscut in lumea intreaga. Spre deosebire de Cheloo! Si la fel de bine omul se mandreste ca este gay, si nici nu-i pasa ce cred restul despre el. Dar la noi in tara s-a trezit maria-sa Cheloo sa afirme ca nu-i plac cantaretii gay. Si ca sa nu fac eu "discriminare", nu-l acuz ca are o opinie proprie ci faptul ca si-a exprimat-o intr-o emisiune publica pe un post national de mare audienta, lansand acuzatii ce nu au legatura cu tema concursului si care ar putea afecta prestatia muzicala a respectivului concurent gay.

Ce problema are Cheloo cu gay-ii?

Cheloo s-a trezit sa afirme direct si raspicat ca nu-i place fata unuia ce s-a declarat gay. Intr-o emisiune despre muzica. E bine, e rau, inchide ochii si asculta-l. Fiind jurat la o emisiune cu si despre muzica trebuie sa spui daca concurentul canta sau nu bine. Ca e gay, orb sau tigan, nu trebuie sa-ti pese! Am vazut cantareti din toate aceste categorii si fiecare dintre ei ii da clasa lui Cheloo. De unde atata mandrie si discriminare din partea lui Cheloo?

Un comentariu:

  1. Pai... e un show, face parte dintr-o emisiune.. poate chiar i s-a cerut sa faca asta...

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL