30 noiembrie 2013

Domeniu .com de black friday?

domeniu godaddy black friday
Cum la noi black friday-ul a fost saptamana trecuta iar acum (29 noiembrie) a fost doar o replica, am cautat ceva la reducere pe site-urile straine. Aici erau mai multe sanse sa gasesc ceva la reducere de black friday. In principiu nu mai aveam nevoie de nimic, nici electronice, nici bricolaj, poate ceva imbracaminte dar asa ceva nu cumpar online si cu atat mai putin din tari straine. Insa pana la urma tot am prins o oferta... la domenii. Pe Godaddy am reusit sa-mi achizitionez domeniul www.zilelenoastre.com pentru suma de 3.13 $ (1 an). Foarte buna reducerea de Black Friday tinand cont ca un asemenea domeniu .com este cel putin 10$. Stiu, l-am luat doar pentru un an, e putin. Insa e ca o extensie a blogului meu iar daca se merita la anul il voi prelungi. 

Ce am facut cu domeniul ?

Fiindca domeniul este doar o extensie sau o noua poarta de intrare catre blogul meu l-am redirectat catre actualul domeniu si asa va ramane. Nu stiu daca din punct de vedere SEO are efect insa ca marketing sau metode de promovare da bine sa ai mai multe extensii catre site-ul propriu. Iar pe viitor am in plan sa achizitionez mai multe extensii catre blogul meu pentru ca, repet, da bine la imagine. Desigur, doar daca se merita!

Grija mare la achizitionarea de domenii .com, .net si in general toate cele cu extensie internationala: daca il cumparati pentru 1 an pretul poate fi modic in comparatie cu acela pentru reinnoire ulterioara. De obicei e recomandat sa-l achizitionezi de la inceput pe mai multi ani, asta daca ai si planuri bine puse la punct. Si inca ceva: urmariti mereu sa cumparati la promotii cum a fost acum de black friday, iar daca nu, sa fiti atenti dupa cupoane sau vouchere cu reducere.

4 comentarii:

  1. Poti gasi vouchere ce iti ofera un domeniu .com la putin peste 1 dolar. Nu prea e cine stie ce reducere asta cu 3$ :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa fie mai ieftin dar eu pana acun n-am gasit nici macar domenii info sau biz cu 1$. Chiar si la oferta e greu sa le gasesti.

      Ștergere
  2. Sunt la 1 $ in majoritatea timpului. Eram curios la prelungire de vreo oferta... dar am uitat complet de BF pentru domenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La prelungire n-am gasit oferte de Black Friday la Godaddy, doar obisnuitele cupoane cu reduceri de 30-40%. PS. daca tot sunt asa raspandite domeniile .com la 1$ poate dai si cateva exemple :p

      Ștergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL