20 noiembrie 2013

Grecia ne-a tras-o, Romania a facut act de prezenta

Ce e mai umilitor pentru echipa Romaniei decat sa te ajute grecii sa inscrii, cand e musai ca tu sa inscrii? Mai rau e ca autogolul grecilor a fost al dracului de frumos. Nici acum nu stiu cum a intrat mingea aia in poarta. Piturca zice ca a fost ofensiv, doar ca n-am inscris. Au facut-o grecii, de doua ori! Ce poate fi mai rau? Am pierdut iarasi un campionat mondial pentru ca nu avem antrenor. Si nici echipa la momentul acesta. Ce a fost in seara asta pe teren nu se numeste echipa. Daca vreti sa vedeti o echipa a Romaniei urmariti clipul de mai jos:


Asa ca Romania a pierdut barajul contra Greciei care conta pentru calificarea la campionatul mondial de la Rio de Janeiro, Brazilia. Grecia ne-a invins la Pireu si a remizat la Bucuresti. Nimic mai frumos pentru ei, le urez succes mai departe!

Echipa nationala de fotbal a Romaniei n-a pierdut calificarea la meciul de acasa de pe Arena Nationala, unde am scos o remiza cu ajutorul grecilor. Calificarea  am pierdut-o in ultimii doi ani, timp in care Piturca n-a fost in stare sa incropeasca o echipa care sa se bata de la egal la egal cu superputerile Europei la fotbal. A mizat in continuare pe vechii fotablisti in speranta ca ceva se leaga. Nu s-a legat nimic! Daca incerci si nu merge, las-o moarta, cauta alta solutie! Asa ca acum nu avem echipa ci doar cativa jucatori care joaca la intamplare, haotic si fara strategie.

Ce a mers prost in seara asta? Scurt si la obiect:

  • Torje a gresit toate centrarile.
  • Hoban nu s-a vazut mai deloc.
  • Marica n-a fost varf, a coborat prea mult dupa mingi si nimeni nu-i centra.
  • Stancu a alergat degeaba, nu a dat o pasa cum trebuie.
  • Tanase n-a dat nici o pasa iesita din comun, doar a driblat inutil. N-a fost seara lui!
  • Maxim parca nu era integrat in restul echipei.
  • Prea multe centrari cand fizicul grecilor era net superior romanilor.
  • Ne-am aparat bine, chiar si cand atacam (plus eroarea de la primul gol).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL