15 noiembrie 2013

Inca o noapte alba la Kaufland

noapte alba kaufland bucuresti
In seara aceasta a fost inca o data noapte alba la Kaufland. A fost a doua oara pentru mine insa probabil ca au mai fost si alte nopti albe la Kaufland Mihai Bravu din Bucuresti despre care eu n-am auzit. Deh, nu le poti stii pe toate. Data trecuta am scris aici despre acesta promotie lansata de Kaufland, eram inceptator. De data aceasta am fost pregatit, inarmat cu doua sacose mari si cu multa rabdare. O sa va explic ce si cum in randurile urmatoare pentru ca nu-i asa simplu sa mergi la o noapte alba realizata de Kaufland, cel putin nu acum in 2013 insa avand speranta ca pe viitor va fi mai bine. Dar ce zic eu, e valabil la orice campanie sau promotie lansata de orice supermarket! Pentru inceput va spun ca trebuie sa aveti nervi de otel, rezistenta fizicia si ceva haine mai ieftine, asta asa ca orice este posibil inclusiv sa iesi cu hainele rupte de acolo. Si in nici un caz nu va luati bebelusii dupa voi asa cum am remarcat la un moment dat la niste doamne inconstiente.


Cand este noapte alba la Kaufland ?

Noapte alba la Kaufland incepe teoretic la ora 23 si tine pana la 3 dimineata. Insa accesul se poate face mai devreme asa cum a fost cazul si acum dar si data trecuta. Eu unul am ajuns in magazin pe la 22:30 si deja lumea se calca in picioare. Daca vreti sa scapati mai repede incercati sa ajungeti la magazin cat mai repede. In plus, daca veniti mai devreme sunt toate sansele sa prindeti toate produsele aflate la promotie. Asta e valabil cel putin pentru o noapte alba la Kaufland Mihai Bravu din Bucuresti.



Ce promotii sunt in noptile albe la Kaufland ?

noapte alba kaufland bucuresti
Eu unul am fost interesat doar de fructe si legume. Reducerile sunt reale si foarte consistente, ajung chiar si la 50% din pretul intial al produselor. In principiu nu cumpar multe lucruri, doar cat pot sa car dupa mine. Asa ca ma rezum sa car doar cele necesare zi de zi: fructe, legume, bere, altele. In schimb am vazut multe persoane ce se inhama cu saci de cartofi, lazi cu tot felul de fructe sau legume, cotlete imense de porc dar si alte produse aflate la promotie. Ca sfat, la intrarea in magazin exista un afis cu promotiile valabile in noaptea alba din Kaufland. Cititi cu atentie si vanati doar acele produse. Pentru restul puteti reveni ziua urmatoare sau altadata cand e mult mai liber.

Cum sa te pregatesti pentru o noapte alba la Kaufland ?

noapte alba kaufland bucuresti
Cum am spus si mai sus, trebuie sa te imbraci cat mai sport si mai ieftin posibil. Lumea nu se gandeste la cei din jur si te poti trezi cu hainele rupte din imbulzeala care se creaza la rafturi. Alt sfat este sa aveti cateva sacose la voi si nu incercati sa folositi carucioarele. Acestea sunt destul de voluminoase si anevoioase. Nu va permit sa va miscati repede si mai mult ca sigur veti ramane blocat in multime. In nici un caz nu luati dupa voi copiii sau persoanele batrane. In seara aceasta am vazut atat politia cat si ambulanta prezente in fata magazinului, alaturi de fortele de ordine. Iar acesta e semn ca fie s-a lasat cu bataie, fie au fost imbranceli serioase si cineva a lesinat. Repet,  daca nu aveti o conditie fizica buna nu incercati sa pariticipati la o noapte alba in Kaufland. Am vazut destui batrani care abia se miscau si dadeau semne evidente ca le este greu in invalmaseala. Eu unul am incercat sa fiu cat mai civilizat, dar e greu ca atatia bizoni si vite in jurul tau care imping de zor la carucioare. Am fost pentru a doua oare la o noapte alba in Kaufland in 2013 si nu sunt semne ca romanii evolueaza. Macar de-ar evita imbrancelile cu carucioarele si nu te-ar calca pe pantofi, tot ar fi ceva!

Sfaturi pentru cei de la Kaufland cand mai fac noapte alba

  • Eliminati carucioarele pentru simplul fapt ca ocupa prea mult spatiu si se creaza invalmaseala generala. In plus sunt si multe persoane inconstiente care le incarca pana la refuz (nu exagerez, ajung chiar si la 2 metri) si exista posibilitatea ca acestea sa cada peste cineva.
  • Ambalati produsele in pungi etichetate ulterior pentru a nu se mai crea aglomeratie si certuri in fata cantarelor.
  • Distribuiti produsele la promotie pe intreaga suprafata a magazinului incat oamenii sa fie distribuiti uniform, evitandu-se astfel aglomeratiile.
  • Ar fi bine daca s-ar respecta si orarul prezentat inainte de deschidere. Inseamna respect pentru clienti! Cel putin la noaptea alba din Kaufland Mihai Bravu din Bucuresti nu se respecta orarul initial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL