09 aprilie 2014

Basescu e vinovat

basescu e vinovat dosar politic
Nu-l ridic in slavi pe Basescu, dar parca prea multi il acuza de tot felul de jocuri politice. Ultimul e Mazariche, ala de la Constanta care se jura ca Base' e in spatele procesului pentru care a fost saltat de mascati. Asa o fi, nu-l contrazic! Dar dintr-un salariu de primar nu stiu cum a reusit Radu Mazare sa-si faca ditamai palatul, sa aibe masini luxoase si terenuri prin tari straine, ba mai mult sa-si permita in fiecare an vacanta prin locuri exotice pe care majoritatea dintre noi le vedem doar in filme. Parca mai alaltaieri au fost marite salariile la primarii din tara-ntreaga pe motiv ca erau modeste, deci cum a reusit Mazare sa adune toata averea? Pentru ca e cinstea, onestitatea, corectitudinea!

Altul care dadea vina pe Basescu a fost Voiculescu, care s-a pus in sluba justitiei de cativa ani si tot o fenteaza cu demisiile si mutarea parchetelor in masura sa-l judece. Are stofa de mincinos cinstit, ca pe vremea raposatului. Deci da, Basescu e vinovat pentru ca Voiculescu joaca alba neagra cu parchetele! Urmeaza alegerile, vin vremuri grele pentru judecatori.

Precum Voiculescu si Mazare mai sunt si altii. In general cam toti politicienii care au fost acuzati de diverse infractiuni. Concluzia a fost una singura: dosar politic. Iar daca faceau parte din PSD-PC-PNL vinovatul era Basescu. Nu DNA-ul, pentru ca se stie ca DNA-ul lucreaza pentru Basescu. Deci tartorul Basescu e vinovat. Si apropo de Basescu, auzisem una si mai haioasa pe la Antene, Gadea sau Badea: dupa ce pleaca Basescu de la putere, inevitabil, antenele tot vor lupta in continuare multi ani la rand impotriva lui Basescu pentru ca influenta sa va exista si atunci. Eu zic ca "prostia" a devenit o boala... incurabila!

Si inca o nedumerire din justitie: cum se face ca de fiecare data cand un bugetar (functionar, politist, profesor, medic, primar, etc) are tangente cu politia sau judecatoria, intra imediat in concediu medical? Ori se imbolnaveste subit cand se da un verdict?! Oricum, Basescu e vinovat !

Nu vreau sa se inteleaga gresit pe aici, nu-s fanul lui Basescu, nici al lui Ponta, nici a combinatiei Ponta Basescu. Fiecare e vinovat pentru ceva, unul cu flota altul cu plagiatul. Si asta-i doar inceptul. Dar sa-ti faci obisnuinta de a da vina pe unul sau pe altul pentru ce diverse acuzatii, nu-i o scuza. Ori asta se intampla doar in politica romaneasca. Stiti cazul Severin cand l-au prins niste jurnalisti cu mata-n sac alaturi de alti parlamentari europeni. A bagat-o repede cu "dosar politic", ca-i vor unii raul, ca-i insecenare, etc. La noi in Romania merge vrajelile ieftine ca asa ne-am obisnuit. Aia prin vest nu pun botul ca sunt oameni de onoare. Drept urmare parlamentarii lor au ajuns la parnaie in timp ce al nostru Severin e bine mersi. 

Un comentariu:

  1. e doar manipulare.... ca sa se introduca ideea in cap oamenilor ca ala e mai prost decat celalalt. din pacate toti sunt la fel!!

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL