11 august 2014

Pentru ce ati iesit in strada?


Am vazut cum o mana de jurnalisti au scos in strada cateva mii de persoane, sub pretextul ca Antena 3 este in pericol de extinctie. Propaganda, minciuna, manipulare! De fapt Dan Voiculescu este motivul, clar ca lumina zilei, nu antena, nu presa, nu libertatea. Pentru ce ati iesit in strada oameni buni? Pentru Voiculescu, dovedit securist inca dinainte de a porni razboiul cu Basescu? Cum ramane cu '89 si cei care si-au dat viata atunci pentru a inlatura regimul? Acum iesim in strada pentru un securist dovedit cu acte in repetate randuri? Si pentru un puscarias care timp de sase ani cat a durat procesul a stiut doar sa tergiverseze lucrurile? Cati dintre voi va permiteti un asemenea proces, cu o asemenea durata? 


Plangeti ca nu aveti pensii sau salarii, insa nu stiti ca Voiculescu a cumparat "legal" un teren de cateva hectare la acelasi pret cu un apartament de 4 camere intr-o conserva de bloc comunist, si ala supraevaluat? Nu aveti bani sa mergeti la mare sau la munte insa Voiculescu schimba masinile la fiecare infatisare la proces. Voi, oameni buni, nu aveti ce pune copiilor pe masa, sa le asigurati un viitor, insa Voiculescu si-a dat toate averea intregii familii cat sa traiasca fiecare 100 de ani de acum inainte. Pentru asta ati iesit in strada? Pentru o mana de jurnalisti care n-au avut curajul sa-si asume urmarile unui protest, denaturat sub forma unei "plimbari" pentru a nu cere acordul jandarmeriei? Rusine Romania, rusine celor care ati iesit pentru Voiculescu!

Antena 3, o caricatura a libertatii presei

Libertatea de opinie si a presei, motivul pentru care Antena 3 a iesit in strada, este de fapt singurul lucru care lor le lipseste. Drepturile lor, libertatile lor, doar ele conteaza, restul e o iluzie. Nimeni nu i-a evacuat din sediu insa ei urla ca tigancile cand barbatii le sunt saltati de mascati. Se zvarcolesc in studiou pentru a face pe plac stapanului, ei, slugile supreme. Antena 3, cea mai jalnica televiziune de stiri din Romania care prezinta numai stiri cu Basescu, si cu ei insasi cum se "plimba". Ei, slujitorii dreptatii si libertatii presei care prezinta doar punctul lor de vedere, nu si al celorlalti pe principiul echidistantei. Ei care detin adevarul suprem dar fara nici o dovada, doar vorbe in vant. 

Pacat, ca jurnalisti sunt foarte destepti, insa au ales calea gresita. Ei, care sunt atat de smeriti si concentrati in timpul emisiunii dar zambesc relaxati pe promoul de final! Acestia sunt jurnalistii unei televiziuni consacrate din Romania dar care s-au abatut de la deontologia presei, a bunului simt, a respectului pentru meseria lor. Ei nu merita ceea ce unii numesc "libertatea presei". In final mai subliniez un mic amanunt. Antena 3 a mai stabilit un record mondial, probabil: au organizat un protest mascat sub forma unei plimbari pentru a nu-si asuma raspunderea si au facut din acest lucru cea mai importanta stire a lor. Toata ziua, breaking news, un protest ilegal cu largul concurs al autoritatilor! Rusine Antena 3 pentru tot ceea ce se intampla cu voi in aceste zile de dupa condamnarea lui Voiculescu!

2 comentarii:

  1. Ai dreptate, dar nu crezi ca este bine sa fie si un antena 3? ia gandeste-te, cine a descoperit ca frac-su lui basescu este infractor?
    Pe langa dedesupturi, manipulare, eu ii vad locul si antenei 3 in grila de programe pentru ca tocmai asta este democratia pareri pro contra regimului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antena 3 a depasit de mult limita bunului simt, a devenit un mijloc de manipulare si razbunare a lui Voiculescu impotriva lui Basescu. Nu-mi pasa de "problema"lor, dar sa nu amestece si oamenii in rahaturi pe care nu le inteleg. In plus, antena 3 a inceput mai nou sa atace si restul trusturilor de presa care nu au aceleasi idealuri ca ei. Acest lucru nu-i normal, asa cum nici instigarea la incalcarea legii nu este normal, nu la televizor.

      Ștergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL