28 august 2014

TVR intra in faliment

Directorul general al TVR, Stelian Tanase se plange ca TVR-ul se inchide, asta pentru ca sindicatul si CA (Consiliul de Administratie) le pun bete in roate.

"TVR nu va supravietui financiar. "(...) daca nu se intampla nimic si ramanem doar asa sa ne acuzam unii pe altii, la primavara se inchide TVR. Nu va putea supravietui financiar. Orice scamatorii sau ingaduinta am avea de la un Guvern sau altul, se inchide. Lucru cu care sunt de acord, dar sa o deschidem dupa o luna, cu o noua schema"

Ok, dupa ce ca sunt platiti de catre toti romanii mai au si pretentii, dar nu vor reformare, nu vor eficienta, nu vor profesionalism dar sunt sclavi politici ca asa vrea CA-ul, numit pe criterii politice. Bun, atunci sa se inchide frumos tot TVR-ul si peste cateva luni se redeschide. Care e problema?

Sunt atatia absolventi de jurnalism in tara asta care n-au unde lucra care ar fi bucurosi de un post nou. Chiar bine platit dar mult sub pretentiile angajatilor actuali ai TVR. Deci, televiziune noua, angajati noi, conducere noua! Sindicatul cu tot cu angajati si CA si-o iau in barba ultima si singura data. Sa vada nemultumitii ca nu sunt de neinlocuit si exista oameni capabili sa faca aceeasi treaba dar pe bani mai putini. Normal, daca nu intervine Pontache cu vreo ordonanta acum in prag de alegeri. Dar dupa anul nou nu mai e nevoie de TVR ca trec alegerile, apoi tot se duc dracului ca nu au profit. Scapare nu au!

Iar asta sa fie exmplu pentru toate sindicatele din Romania: atunci cand n-ai audienta ceva pute, pentru ca publicul e chiar cel care iti face evaluarea. Nu ai public, atunci puti! De la distanta! Nu vrei sa te schimbi, inseamna ca nu-ti pasa. Esti sluga politica, gen Antena3? Puti de n-ai scapare!

Rezultatul: "mars cu toti afara" si altii noi, capabili, tineri, cu emisiuni noi si un format mai atractiv! Eu sustin desfintarea TVR-ului si redeschiderea lui cu alti angajati si alte emisiuni, poate si cu alte posturi, mai putine dar mai eficiente si fara "mizerii" politice. Si zic asta pentu ca eu dau bani pentru TVR, cu totii dam bani pentru TVR!

Off-topic: l-as pune pe Moise Guran director acolo dar cred ca nu vrea, nu-i domeniul lui.

Un comentariu:

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL