12 octombrie 2014

Gorilele BGS bat "oamenii" pe stadion

Angajatii BGS au incalcat flagrant legea si sunt pasibili nu de amenzi, ci de parnaie. Una e sa intervii in forta pentru aplanarea conflictelor si alte e sa dai cu spray dupa care sa lovesti cu bestialitate oamenii cazuti, nu doar cu pumnii ci si cu picioarele. Politia a vazut imaginile de mai jos? Asa se intervine pentru aplanarea conflictelor, dand cu picioarele in cei cazuti? Ca si comparatie, jandarmii stau grupati si asteapta ca suporterii sa se potoleasca. Daca eram in locul lor ii imobilizam pe "acei" angajati BGS si ii duceam direct la sectia de politie.



BGS-ul ca firma este direct responsabila pentru angajatii lor. Acestia din urma sunt responsabili pentru actiunile lor si pentru actele de violenta manifestate acolo pe stadion. Se pare ca este o normalitate ca suporterii sa se bata cu fortele de ordine. O stim cu totii! 

Dar nu este o normalitate ca un agent de paza sa pulverizeze spray lacrimogen dupa care sa loveasca omul respectiv pana cade la pamant si apoi sa-l calce in picioare. Picioare care au in dotare bocanci de 2 kilograme si talpa de doi centimetri. Ca sa fiu cinic, macar au lovit pe cine trebuia acolo la pamant?

Repet, actiunea celor de la BGS nu denota o intentie de restabili ordinea ci o dorinta de a se razbuna pentru ceva, de a lovi cu bestialitate pe oricine e slab si cade la pamant. Spray-ul lacrimogen si box-ul din dotare (manusile cu degete dar cu insertii metalice) nu sunt legale. Una e sa intervii in forta pentru a restabili linistea si alta e sa calci in picioare oameni. 


2 comentarii:

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL