05 noiembrie 2014

FRF a gresit steagul Irlandei de Nord

steag irlanda de nord
Ce vedeti in imaginea alaturata este steagul Irlandei de Nord. Este steagul pe care echipa lor nationala il foloseste in mod curent, la fel cum noi folosim tricolorul. Cu siguranta stiti si faptul ca pe 14 noiembrie este meciul Romania - Irlanda de Nord, un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European. Din fericire UEFA nu ne-a suspendat terenul dupa incidentele de la meciul cu Ungaria. Asa ca acum putem juca cu spectatori. Bucurie mare, FRF a scos deja biletelele la vanzare.

Doar ca avem o mica problema: pe site-ul cu pricina "bilete.frf.ro" (nu dau link direct ca-s nesimtiti si pun preturi mari la bilete) au gresit steagul Irlandei de Nord. L-au pus pe cel al Irlandei! Observati diferenta? Nu-i o grozavie, e doar un steag,  insa daca afla irlandezii ne mananca cu fulgi in presa lor.

Daca tot am ajuns la bilete sa zic si cateva preturi. Cel mai ieftin la peluza, inel 3, costa 20 de lei. Cel mai scump bilet este pentru VIP si costa 500 de lei. Cele mai convenabile sunt cele de la tribune unde pretul variaza intre 30 de lei si 100 lei. Cum va fi frig pe stadion ma astept ca lumea sa nu se inghesuie ca de obicei, mai ales daca ne gandim si la ultimele incidente. Asa ca FRF-ul putea sa mai scada putin preturile, nu traiesc ei din bilete. Dar ma rog, daca-s lacomi!

Pana se obosesc aia de la FRF sa schimbe steagurile, am facut un printscreen si l-am pus mai jos. Nu-i grav, dar sper sa se prinda la timp. Nu cumva sa le dea la suporterii lor fluturasi informativi cu steagul gresit sau doamne fereste sa le puna drapelul gresit pe stadion. Aviz si la imn, naiba stie ce auzim pe stadion de ramanem cu impresia ca-si urasc aia imnul.

Update 1: se pare ca greseala a fost corectata.

meci romania irlanda de nord

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL