14 noiembrie 2014

Victor Ponta n-a fost singur la Antena 3

victor ponta antena 3
Cam asa a aratat dezbaterea din aceasta seara la Antena3, unde a fost prezent Victor Ponta si slugile sale. Le vedeti in preajma domniei sale. Cam acestia sunt sustinatorii lui Ponta, cei de ochii lumii! Restul, cei ascunsi, sunt prea ocupati cu procesele sau cu fraudarea alegerilor. Sau cu bunastarea personala.

In imagine n-am inclus un personaj extrem de important. Un personaj ce a ajuns in platoul Antena3 ca politistul printre hoti. Acesta este Matteo Renzi, premierul Italiei. Nu stiu ce a cautat acolo dar presimit ca este cumva prieten cu Victor Ponta. Sau, are nevoie de ceva de la un posibil viitor presedinte al unei tari. Ma refer la Ponta. Da, premierul Italiei are nevoie de Ponta in calitate de presedinte al Romaniei. Asa se construiesc relatiile, megi si sustii pe careva ce are potential. 

In cazul nostru Ponta n-are potential dar e pe cale sa ajunge presedintele unei tari importante din preajma Italiei. Ori Italia are cei mai multi romani imigranti dupa Spania. E si normal ca premierul acestei tari sa-si faca relatii intr-o tara ce furnizeaza mana de lucru pentru Italia. Sau, de ce nu, cauta o sustinere pentru viitoare colaborari intre cele doua tari. Acest lucru nu-i de ignorat, insa nu e meritul lui Ponta. Sper ca Romania sa beneficieze si ea de ceva in urma acestei "prietenii".

Ce mandru era Gadea cand vorbea cu premierul Italiei. Ce concentrat era Matteo Renzi cand asculta traducerea, probabil Gadea batea campii iar translatorul abia facea fata. Deh, talent de prezentator, marele Gadea! De sluga ce este a uitat ca traieste in Romania iar cetatenii acestei tari sunt batjocoriti pe alocuri in Italia. In locul lui Gadea l-as fi intrebat pe Matteo Renzi ce solutie trebuie adoptata pentru ca romanii sa se integreze mai bine in Italia? Sau cum ii va ajuta el, in calitate de premier al Italiei, pe romanii ce muncesc in aceasta tara? Ce va face ca romanii sa nu mai fie discriminati in Italia?

In fine Gadea si-a urmarit scopul, acela de a-l ridica in slavi pe Ponta cu relatiile sale. N-ar fi rau si un obiectiv personal al lui Gadea, faptul ca i-a luat interviu premierului Italiei. E de trecut in CV, zic!

3 comentarii:

  1. Sa fim realisti: Ponta ar fi castigat alegerile, toate manipularile de la antena3 si-au atins scopul. Daca s-ar fi votat in diaspora asa cum trebuie sigur rezultatul ar fi fost altul.
    Nu ar mai fi fost mobilizati atatia oameni, masinariile de vot si-ar fi facut treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Yamasha: eu zic ca opinia romanilor oricum era impartita, sa zicem 50-50. Diferenta a facut-o atitudinea lui Ponta care n-a permis celor din Diaspora sa voteze. Iar asta i-a invrajbit pe romanii din tara impotriva lui Ponta.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL