16 noiembrie 2014

Ponta, demisia !!!

Victor Ponta, alias #puiemonta , acum ceva timp ai promis ca toti romanii din Diaspora vor putea vota in turul doi. Din cate s-a vazut astazi, ai vorbit prostii si ai mancat rahat cu polonicul. Cozile au fost nelipsite iar romanii au asteptat cu orele in ploaie si frig. Doar pentru ca tu, #PuieMonta, n-ai avut demnitatea sa faci ceva cu sectiile acelea de votare. In ultima luna ai uitat ca esti prim-ministru si ai niste indatoriri fata de poporul roman, fata de institutiile statului, fata de tara asta. Unde esti, Victor Viorel Ponta?!

demisia Victor Ponta

Victor Ponta, ai pierdut alegerile! Klaus Iohannis presedinte! Ponta, ai promis ca daca un singur roman nu apuca sa voteze in Diaspora it vei demite pe toti cei vinovati. Unde sunt demisiile acelea? Victor Ponta, au uitat ca inca esti prim-ministrul tarii si trebuie sa actionezi ca atare? Chiar tu, cu gura ta, ai spus ca daca 1 singur roman nu apuca sa voteze atunci toti cei vinovati "vor zbura". Unde vor zbura mai exact, n-ai zis. Dar eu, in prostia mea, am crezut ca te referi la demiterea lor?! Te-ai razgandit intre timp?

Melescanu, te-ai manjit la fund de cacao! Romanii au fost umiliti de jandarmi la Paris si la Torino! E normal ce s-a intamplat acolo? Este frumos felul in care ne vad strainii, tocmai in tarile acelea unde romanii si asa sunt discriminati? Da-ti demisia de onoare! Daca aveai onoare nu acceptai postul de Ministru de Externe!

demisia Melescanu

Ce am vazut astazi, in ziua alegerilor? Turul doi al alegerilor prezidentiale, disputat intre Victor Ponta si Klaus Iohannis:
  • Romanii s-au mobilizat si au iesit masiv la vot. 62% este un procent bunicel, pe care rar il vezi in Romania la niste alegeri prezidentiale,
  • Tinerii s-au mobilizat exemplar si n-au mai acceptat ca batranii sa le hotarasca soarta. Asa ca au votat in numar mare.
  • Cozile din Diaspora au foste enorme. Exista cazuri in care s-a stat si peste 10 ore in fata unei sectii de vot si tot nu s-a reusit votarea. Este incredibil! 10 ore, in ploaie si frig! Victor Ponta, tolomacule, sa te vad eu pe tine stand macar 1 ora in traficul din Bucuresti, sa vad ce parere ai?! Macar in masina aia ai caldura, mancare si bautura. Cei de la cozi n-au avut!
  • Romanii din Paris si Torino si-au luat-o pe cocoasa de la jandarmi pentru ca au fortat intrarea in sectiile de votare dupa inchiderea urnelor. Greseala lor, trebuiau sa vina in Romania si sa ti-o traga direct, bai Victor Ponta!
  • Ramane intrebarea care a circulat in online-ul romanesc in ultimele zile: se mai culca Daciana cu presedintele Romaniei?
Concluzia, Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, asta daca nu apare vreo minune peste noapte. Si cand zic minune, ma refer la un furt milenar la numararea voturilor, stiind ca Victor Ponta controleaza institutiile statului. Pentru ca daca se intampla asta, sigur va iesi revolutie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL