02 decembrie 2014

Afara ninge, FanCurier nu mai ajunge!

Update 1: A venit coletul al doilea de la FanCurier (3 decembrie, ora 14 si ceva, dupa 12 zile de intarziere). Multumesc FanCurier! De la Diverta online nici un semn!

Hai ca mi s-a luat de atata asteptare. Am zis sa va povestesc aventurile mele de Black Friday dupa ce imi voi primi comenzile. In halul asta riscam sa scriu acest articol la primavara. Sau poate la anul?! Pentru inceput e bine sa precizez ca am plasat 2 comenzi la Emag in ziua fatidica de 21 noiembrie. Somnoros, buimac si nervos c-a trebuit sa ma scol devreme, am plasat doua comenzi: una la 6:55 si alta pe la 7:30. Mi-am mai luat ceva de la PcGarage dar pentru aia am fost la sediu s-a ridic personal, chiar in aceeasi zi. Cu asta am reusit, tot weekendul am butonat si pipait o tableta Fujitsu Stylistic. Voi scrie un review despre aceasta tableta pentru ca merita: ieftina si multi functionala, plus un brand serios.

comanda black friday emag fancurier intarziere
azi e 2 decembrie :-(
Pe langa acestea am mai facut o comanda, duminica 23 noiembrie, la Diverta Online; un catelus de plus vorbitor pentru un nepotel. Un Andrei! Implicit comanda trebuia livrata pana pe 29 noiembrie, drept cadou. Am ales sa-mi fie livrat pachetul la sediul Diverta din Mall Vitan. N-are rost sa va spun ca mi-au procesat comanda abia luni, iar marti a fost luata in primire de un operator. Dupa aia... liniste deplina. I-am mai deranjat eu vineri pe 28 noiembrie. I-am intrebat daca stiu ceva de comanda mea. Mi-a raspuns o domnisoara, a zis ca se intereseaza de comanda si ma suna inapoi! E 2 decembrie si nu m-a sunat nimeni, iar de comanda nu stiu nimic. Atunci sa-si bage undeva comanda ca eu n-o mai vreau! Oricum nu mai am ce face cu ea acum. Andrei a primit altceva, mai frumos si cam la acelasi pret! Diverta, iti doresc faliment usor! Oh wait, nu erati deja in faliment, insolventa, etc? Pai asa vreti voi sa va salvati, batandu-va joc de clienti, fie ei si online? 

Imi pierd timpul degeaba cu ei, nu voi mai intra niciodata pe site-ul Diverta si nici in magazine. Oricum sunt scumpi... la preturi!

Revin la Emag. Am plasat doua comenzi la ei. S-au jurat ca mi le livreaza pe ambele pana pe 25 noiembrie. Una a venit, relativ la timp. Au adus-o cei de la Cargus care initial s-au prezentat la mine cu o jumatate de comanda. I-am refuzat dar au venit politicos a doua zi cu toata comanda. Le-am platit, le-am multumit, intarziasera doar o singura zi. Desi initial mi-au facut draci macar eram multumit ca mi-au livrat comanda.

Cu a doua comanda lucrurile stau diferit. Trebuia sa fie livrata de FanCurier, liderii incontestabili ai livrarilor din Romania. Problema e ca din data de 24 noiembrie pana astazi, 2 decembrie, habar nu au pe unde e comanda mea. AWB-ul zice ca e la ei, si ca ar fi in drum spre mine. Doar ca eu am cerut livrarea undeva in Piata Victoriei din Bucuresti. Ma gandesc ca drumul e lung, poate se plimba cu comanda mea prin toata tara?! Eu banuiesc ca pachetul meu se afla in fundul depozitului lor, sub alte tone de pachete. Intrebarea e cand se desfunda naibii depozitul lor? La primavara? Ma ofer voluntar sa scotocesc prin depozitul lor pana imi gasesc pachetul, daca m-ar lasa!

Am facut si o "plangere" catre un departament online al FanCurier. Am primit un raspuns generic: isi cer scuze, bla bla, comenzi multe de Black Friday, bla bla, ma asigura ca si-au suplimentat flota auto si imi vor livra comanda in cel mai scurt timp, iarasi bla bla si cam atat. Ramane cum am stabilit: ma suna ei cand vine pachetul (Georgiana Puia, account executive).

Asadar, FanCurier, cel mai smecher din Romania s-a facut de cacao, cu toate pregatirile si achitiziile lor de Black Friday? Pai ce ma, voi tot de Black Friday ati cumparat masinile si nu le-ati primit la timp? Cat despre Emag am auzit ca-i huleste lumea pe Facebook si prin alte parti, ca n-au livrat comenzile nici la 10 zile dupa Black Friday. Ba s-au dat de ceasul mortii si au livrat cu prioritate produsele acelea la 1 leu, unde transportul costa de zece ori mai mult decat pachetul. Ce sa mai zic, respect fata de client nu gluma! Ei s-au spalat pe maini, au aruncat coletele in curte la FanCurier si de aici doamne ajuta! Asa mi s-a zis la telefon de catre Emag, dupa ce am stat 8 minute cu melodia lor in asteptare: s-a generat AWB de catre FanCurier, pisica e la ei!

Acum ma uit cu ciuda pe geam ca a inceput sa ninga si in Bucuresti traficul e ingrozitor. Deci sperantele mele de livrare se cam naruiesc. Imi vine sa le dau cu comanda in cap. Adica sa o plimbe pe unde vor iar la final sa le-o trimit inapoi cu dedicatie speciala. Si eventual "la multi ani" ca tot vine Anul Nou! 

5 comentarii:

  1. :))
    Am avut si eu la emag black friday livrat dupa 10 zile, tot prin FanCurier initial, apoi am schimbat-o in DPD. Eu cred ca pachetul tau n-a plecat inca de la emag (fizic, ca pe hartie a plecat).

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maria: Pachetul a plecat de la Emag. Acum o ora mi-a ajuns prin FanCurier :-))

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate firmele au avut probleme! Am comandat de la bunatatiamericane și a venit comanda după mai bine de o săptămână. Curier: cargus. Era s-o piardă în depozit dacă nu-i sunau ăia ce au trimis coletul!

    RăspundețiȘtergere
  4. @dintre- noutati: nu ma deranjeaza ca au intarziat, dar trebuie sa anunti acest lucru de la bun inceput pentru ca sunt produse ce se ofera cadou de Sf Andrei, plus alte ocazii pe care le ratezi daca nu stii cand iti sunt livrate produsele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu fan n-am avut probleme, insa cu tnt... da. sper sa se rezolve in timp problemele

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL