30 aprilie 2015

Promotie la cardurile Mastercard si Maestro

promotie card mastercard maestro
sursa foto: mastercard.com/ro/
Cei de la Mastercard au initiat o campanie promotionala prin care vor sa premieze romanii ce folosesc cardurile Mastercard si Maestro. Sper sa fie o promotie benefica! Seamana cu ce ofera ANAF-ul la loteria bonurilor fisacale insa cei de la Mastercard au propriile reguli. Adevarul este ca atunci cand platesti cu cardul automat tranzactia se duce in contul beneficiarului, nu prea ai cum sa fentezi fiscul si sa nu platesti TVA sau impozit. Deci o tranzactie cu cardul inseamna o tranzactie legala din punct de vedere fiscal.

Campania celor de la Mastercard se numeste "Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Cere bonul Fiscal si noi te premiem!" si pare a fi in armonie cu loteria bonurilor fiscale, desi premiile nu sunt la fel de mari, dar macar sunt consistente:

Lunar
  •  300 premii in valoare unitara neta de 500 lei.
  •  10 premii in valoare unitara neta de 5000 lei.
 Extrageri extraordinare
  • 2 extrageri extraordinare, avand 3 premii fiecare in valoare neta de 15000 lei.
  • 1 extragere extraordinara, avand 6 premii fiecare in valoare neta de 15000 lei.

Campania Mastercard dureaza din 1 mai 2015 pana in 31 decembrie 2015. Premiile se vor acorda lunar iar prima "transa" care se ia in considerare este 1-31 mai 2015. Cu alte cuvinte toata platile cu cardurile MasterCard si Maestro din perioada 1-31 mai vor intra la prima extragere care consta in 300 de premii a 500 lei si 10 premii a 5000 lei.

O mica observatie ar fi aceea ca angajatii bancilor ce emit carduri Mastercard (cu sigla Mastercard si Maestro) au voie sa participe la acest concurs, nu de alta dar in sistemul bancar lucreza zeci de mii de romani.

Mai multe detalii despre promotie gasiti aici.

PS. Poate face si VISA aceeasi miscare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL