05 noiembrie 2016

Vine iarna!

vine iarna black friday alegeri parlamentare
Si la propriu si la figurat. 

La propriu, se simte: multi dintre noi avem caloriferele inghetate, apa calda deloc si promisiuni in loc de solutii. Ce bine ca nu sunt in aceasta categorie! 

La figurat: vine luna decembrie, adica Black Friday, alegerile parlamentare si Mos Craciun. Ma rog, Black Friday e in noiembrie, dar produsele tot in decembrie ajung la noi. Portofelul plange inca de pe acum! 

Apoi urmeaza alegerile. Astea or sa ne futa cel mai mult. Ne-o trag si pe termen scurt (la scrutin) si pe termen lung (cand si-or da seama ca au cheltuit banii aiurea si nu mai avem nimic). Si nici macar nu poti riposta! Se maresc pensiile, salariile, se dau ajutoare la incalzire, se da orice numai sa iasa cine trebuie. Doamne ajuta...e prima data cand tin cu Biserica! 

De fapt, "NU", ca se apropie sarbatorile, trebuie sa vina popa cu milogeala. Evident ca nu-i raspunde nici dracul. Ultima data cand l-am auzit era pe holul blocului si exclama de unul singur "Oameni buni, ce faceti? Dormiti?". Bloc de zece etaje, opt garsoniere pe etaj, foarte multi chiriasi. Nu stiu daca a colectat prea mult! 

Apoi vine Craciunul, luna cadourilor, portofelul lesina, satisfactia face toti banii. Exact ca in reclama cu Mastercard. 

Daca nu stiati, la IKEA au bagat ornamente de Craciun inca din septembrie. Daca va grabiti poate mai gasiti ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL