25 ianuarie 2017

Liviu Dragnea si penitenciarele

liviu dragnea, adamescu si penitenciarele

Am auzit ca Dragnea il deplange pe raposatul Dan Adamescu (de aici). Dragnea zice ca, saracul de el, a murit la inchisoare. Adevarul este ca Dan Adamescu a murit intr-o clinica/spital privat pentru ca cei de la inchisoare i-au dat voie sa plece, fiind grav bolnav.

Eu nu inteleg o chestie, cum se face ca toti miliardarii se duc dracului cand ajung la parnaie? Pana atunci ce mananca, ce beau? Brusc, cand ajung la inchisoare ii ajung toate bolile. Pana atunci au trait in puf?

Ati putea spune ca e rau, mor oamenii in inchisoare. Daca ne-am baza pe acest principiu ar insemna ca nimeni n-ar mai iesi viu din inchisoare. Dar nu e deloc asa!

Atunci cum e? Cum e sa toci milioane de euro, sa te desfeti in lux toata viata, sampanie, caviar, excursii, sa invarti intr-o zi atatia bani cat vad unii intr-o viata? Iar apoi o termini brusc in inchisoare. Ca sa fiu cinic as zice ca si-au trait viata la maxim.

Ce vreau sa zic de fapt, la banii lor sunt si dobitoci ca n-au bagat macar o zecime din veniturile lor in propria sanatate. Esti bolnav? Baga nene o mie de euro lunar si trateaza-te din timp.


Fumezi? Lasa-te de fumat, chiar daca iti permiti cele mai scumpe trabucuri.

Ai diabet sau probleme cu inima? Tine regim, nu baga in tine cea mai scumpa si nesanatoasa mancare. Lasa deoparte bautura, whiskey, vinuri de colectie s.a.m.d.

Dar unii sunt ignoranti, prosti de-a dreptul. Duc o viata luxoasa, fura din toate partile, isi bat joc de oamenii cinstiti iar daca sunt prinsi sufera de mania persecutiei, ca statul le incalca drepturile din penitenciare.

Domnule Dragnea, cine dracului te-a votat pe tine: imbuibati ca Adamescu care au suferit din proprie lacomie in inchisoare sau sutele de mii de flamanzi care n-au ce pune pe masa in fiecare zi, batranii care sunt batjocoriti in spitale, copiii fara parinti care n-au niciun viitor cand pleaca  din caminele speciale sau pur si simplu oameni de toate felurile care abia suporta povara zilei de maine.

De ce dracului ne pasa brusc de puscariasi cand avem spitale si scoli care stau sa cada. Elevi care invata in conditii insalubre sau bolnavi care mor cu viata in spitale. Sau in cel mai fericit caz capata zece boli pana se externeaza.

Daca fiecare bolnav tratat necorespunzator in spital sau mort din cauza unor infectii spitalicesti ar da in judecata spitalul sau Ministerul Sanatatii, probabil ar seca bugetul statului.

Iar tu, Dragnea, iti faci probleme ca detinutii n-au conditii decente in penitenciare?

Ti-e frica, Dragnea, sa nu ajungi la racoare? Iti pregatesti culcusul?

Un comentariu:

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL