30 ianuarie 2017

Fara gratiere, fara amnistie!

protest amnistie gratiere Bucuresti

Am fost in strada, am fost la plimbare. Cu mine au mai fost inca 40.000 sau 50.000 de bucuresteni. Toti am iesit cu un singur scop: nu suntem de acord cu ordonantele de guvern ce prevad amnistia si gratierea. Nimic altceva!

Am fost platit? Nici macar! Am dat 5-6 lei din bugetul propriu pe cativa covrigi sa-mi tina de foame.

Ce s-a strigat in strada la protest? Diverse: "rusine, rusine sa va fie" sau "hotii... hotii... hotii" sau "DNA.. DNA... sa vina sa va ia".

Motto-ul serii a fost "Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!!!".

Ce mi-a placut? "Romaniaaaaaa .... Trezeste-te!!!". O voce groasa s-a auzit din multime cand coloana era pe la Piata Natiunile Unite. Un barbat cu plamani adevarati. Ziceai ca merge la razboi. Intre cateva mii de protestatari, el s-a facut auzit de unul singur!

In rest, a fost un protest pasnic desi erau multi jandarmi in preajma. Si multe huiduieli adresate echipelor de filmare de la Antena 3 si Romania TV (fara vina, ei, ca oameni). Niste jeguri de televiziuni, in special cei din urma. 

Am vazut si multi copii alaturi de parintii lor. Culmea, acei copii chiar intelegeau pentru ce sunt acolo. Unii chiar strigau cate ceva!

Concluzia: Nu vrem amnistia si nici gratierea coruptilor (in regim de urgenta!) astfel incat parlamentarii sau membrii de partide sa profite de acestea. Si nici apropiatii lor. 


Un comentariu:

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL