02 mai 2011

Hasta la vista Bin Laden

Dupa cum au anuntat televiziunile de stiri in aceasta dimineata, se pare ca Osama Bin Laden a fost eliminat de fortele americane. Totul a durat doar 45 de minute intr-o operatiune rapida a trupelor speciale, probabil ca-n filme. Eh, si acum vine intrebarea: ce va face SUA de acum inainte. In mod normal ar trebui sa-si ia jucariile si sa plece din Afganistan si Pakistan, ca doar si-au indeplinit misiunea dupa 10 ani. Dar, in mod cert, nu se va intampla asa. Inca mai au ceva petrol de exploatat pe acolo, o tara de reconstruit cu ajutorul firmelor americane si ceva munitie de consumat, ca doar au prea multa. Pe de alta parte au si o pozitie strategica buna fata de Rusia. Asadar, de ce ar pleca?

4 comentarii:

  1. pai nici nu trebuia eliminat, they say, din moment ce nu exista. :)
    cred ca tipul care seamana cu el, taman omorat, e un surplus fericit la indigestia conspirationista. eu sper ca traieste, ca nu e terorist si ca e fermier in antarctica. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca treaba asta cam pute.

    i-auzi ce zice acum la protv :): http://www.ziuaveche.ro/top-secret/servicii-secrete/sedinta-csat-pentru-osama-bin-laden-32333.html

    RăspundețiȘtergere
  3. E normal sa faci o sedinta din aceasta cauza, pentru ca pot exista diverse informatii la care serviciile secrete au acces iar noi nu. Cine stie ce se poate intampla, dar nu cred ca in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa presupunem prin absurd ca acest tata al teroristilor a fost redus la tacere. Pai la cat is astia de kamikaze si de dedicati, abia acum va urma partea frumoasa, niste orgolii au fost ranite, niste barbosi nespalati, slab civilizati si cu AK47 la subrat trebuie sa demonstreze pe viitor ca inca mai au ceva de spus si razboiul lor sfant nu a murit odata cu Laden.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL