05 mai 2011

Iz de petrecere si nu prea

Stiti nu, ca astazi e ziua neoficiala a barbatului? Asa ca avem un motiv in plus de a petrece, cu bere evident. Dar nu Bergenbier ca exista si altele mai bune. Oare de ce tocmai astia s-au gasit sa lanseze aceasta "sarbatoare"?


Cat despre semnificatia zilei in sine nu se poate zice mai nimic. Daca ar fi comparam cu ziua femeii as lua urmatoarele exemple. Femeile care se afla la volan primesc flori din partea politistilor, barbatii mai mult ca sigur vor primi amenzi pentru conducere sub influenta alcoolului. Femeiile pot pleca mai devreme de la serviciu in timp ce barbatii probabil vor munci si peste program, cat despre alcool la locul de munca nici nu poate fi vorba. In unele cazuri mai fericite, femeiile primesc cate o floare din partea fiecarui barbat. In schimb, barbatii vor primi cate o bere din partea fiecarei femei? Probabil ca nu. Si exemplele pot continua dar e cert ca aceasta zi a barbatului asociata cu berea nu ne face bine. 

Prin urmare, nu cred ca astazi este o zi care se merita a fi sarbatorita in mod exceptional. Dar o bere, sau mai multe, voi consuma cu siguranta.

2 comentarii:

  1. E doar o sărbătoare comercială inventată de Bergenbier.

    Dacă 5 mai (ca zi a bărbatului) ar deveni liberă prin lege, ar fi extraordinar...ne-am putea îmbăta fără să mai stam cu grijă că trebuie să ne ducem la facultate/serviciu...

    RăspundețiȘtergere
  2. femeile de la volan mai bine ar primi artere paralele :) ar fi un cadou pentru ambele sexe :) :)

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL