31 mai 2011

Unde-i lege nu-i tocmeala

Astazi au rabufnit siteurile si televiziunile de stiri la anuntul FRF prin care Poli Timisoara si Gloria Bistrita au fost retrogradate. Si troncanela s-a instalat, toata lumea din fotbal vorbea numai despre acest lucru. As zice ca a fost mana cereasca pentru avizii din televiziune care dupa terminarea campionatului nu au avut ce scandal sa mai dea. Uite ca s-a mai inventat ceva.

Daca stam si analizam putin lucrurile observam ca totul e o normalitate. Pur si simplu este o decizie fireasca la o situatie cat se poate de reala, asta daca toate faptele prezentate sunt adevarate. Atat Gloria Bistrita cat si Poli Timisoara au datorii la stat, iar cei din urma au datorii si la un club din strainatate. Mai mult, se pare ca Iancu a incercat sa fenteze comisiile si a mintit, desi el urla peste tot ca este "vanat" de FRF si se doreste retrogradarea Timisoarei. Uite ca nu e singurul, sunt mai multe echipe in aceeasi situatie iar decizia finala a fost una corecta. 

Nu inteleg insa de ce atata spectacol pentru o decizie normala cu respectarea legilor statului si regulamentelor UEFA. Am ajuns sa ne crucim de "necazul" unora sau mai bine zis "smecheria" unora care toata viata au fentat si ocolit legile cu strictete pentru a se imbogati. Altii procedeaza la fel, dar nu in fotbal, iar din cand in cand ajung la parnaie. In cazul de fata pedeapsa suprema este retrogradarea. Regulile au fost facute sa se respecte de catre toata lumea, nu cei destepti sa profite. De altfel nu cred nici faptul ca restul echipelor au primit licenta pe bune dar uneori exista o limita. Poate ca ceilalti au stiut cand sa traga linia si sa se opreasca.

2 comentarii:

  1. Îmi pare un pic rău pentru Timişoara, că e echipă bună...dar aşa le trebuie dacă nu şi-au plătit dările la stat şi au încercat să fenteze sistemul prin divizări de companii şi alte tertipuri

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi pare rau de jucatori si de suporteri. Chiar meritau in Champions League. In schimb Iancu merita tras la raspundere pentru tot ce s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL