29 iunie 2011

Deschidere Carrefour market in Galati

Astazi s-a deschis Carrefour market in Galati, la Potcoava, in locul fostului market Alcom. Nimic deosebit pana acum, doar ca orasul duce lipsa de astfel de supermarketuri, mall-uri, s.a.m.d. Stiati ca Galatiul este singurul mare oras din Romania care nu are un mall? Da, nu exista nici macar unul functional. Se construieste ceva dar naiba stie cand va fi gata. Acestea fiind zise, orice investitor nou este bine venit pe malul Dunarii. 


Ca la orice deschidere a fost nebunie la primele ore. Oamenii s-au ingramadit in fata magazinului, s-au asezat la coada si au asteptat. Nu cunosc detalii legate de eventuale promotii dar sigur a fost ceva, Carrefour sarbatorind 10 ani de cand si-a deschis portile in Romania. Sper sa le fie de folos galatenilor, chiar daca acest "market" este mult mai mic decat un hipermarket de talia celor detinute de Carrefour in alte orase din Romania.



3 comentarii:

  1. "Vinexport Trade-Mark" a cerut insolventa "Carrefour Romania"
    - Producătorul de vinuri din Vrancea sustine ca are de recuperat de la "Carrefour" un milion lei de mai bine de un an

    Detalii pe antitepari.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Carrefour de la parterul magazinului Bega din Timisoara este sensibil mai mic ca cel din articolul tau. Produse mai scumpe ca in galerii precum Kaufland sau Real. Chiar am scris la un moment dat ce probleme de organizare au intampinat.
    http://www.neonu.info/2011/03/carrefour-bega-center.html

    RăspundețiȘtergere
  3. S-au înghesuit oamenii, în special moşii şi babele pentru că au fost ( şi probabil încă mai sunt ) promoţii la ulei şi banane.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL