04 iunie 2011

Vanatorul de furtuni

Am incercat sa fac cateva poze la fulgerele din seara aceasta. O scurta furtuna s-a abatut asupra Bucurestiului cu putina ploaie si cateva tunete ce m-au facut sa ies la balcon "inarmat" cu aparatul meu foto Canon a590 (din gama entry level). Am incercat sa imortalizez momentul insa nu prea am reusit. Ori aparatul este de vina miscandu-se foarte incet, ori eu nu am talent. 

Dupa cinci incercari am renuntat iar ce vedeti in imagine este cea mai reusita dintre ele. De fapt este singura in care se vede ceva, restul fiind negre complet. M-am retras la adapost deoarece incepuse sa ploua cam tare iar aparatul era expus la picaturile de ploaie. Poate data viitoare o sa reusesc mai multe sau imi schimb aparatul foto.

2 comentarii:

  1. Ce ai tu, este un aparat foarte bun. Dacă este modelul IS este şi mai bine.
    După modelul ăsta am alergat 2 luni prin domo şi flanco, apoi m-am răzgândit şi mi-am luat un telefon cu cameră decentă.
    Incearcă să fotografiezi în rafală.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este modelul IS. Problema este timpul de reactie, dupa ce apas butonul si pana cand face poza, pentru ca fulgerul este destul de rapid. Oricum eram pe modul "manual" cu ISO mare, numai sa faca poza rapid. Dar n-am reusit mai bine decat ce este in poza. Poate la urmatoarea furtuna...

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL