18 iulie 2011

Cum sa blochezi circulatia in Bucuresti?

Se ia una "bucata" pitipoanca la volanul unei Ford Fiesta (veche) si se intra cu masina de pe o strada secundara pe una principala si foarte aglomerata (Mihai Bravu). Pitipoanca incearca sa se incadreze cum trebuie si intra intr-un motociclist care circula pe linia de tramvai. Nu stiu cat de regulamentar mergea motociclistul dar prin zona aceea cam toata lumea merge pe linia de tramvai atunci cand este aglomeratie. 

Iar de aici pana la blocarea liniilor de tramvai (in ambele sensuri) si blocarea partiala a circulatiei nu a fost decat un mic pas. Chiar si dupa venirea politiei, ambulantei si pompierilor (astia i-am vazut eu cand au venit si pot sa zic ca au stat degeaba) tot nu s-a eliberat strada. Nu cunosc care sunt procedurile in cazul unui accident dar greu s-au miscat. Ba chiar am vazut ca unul dintre politisti facea poze la pitipoanca langa locul accidentului, asta dupa ce mutasera masina si motocicleta din drum. (am pus cateva poze si un film)








Un comentariu:

  1. Noa serbus. Hazlie întâmplare pentru privitori, neplăcută pentru motociclist, dar întotdeauna graba strică treaba. Păcat că motociclistul s-a domolot după ce a fost lovit.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL