21 decembrie 2011

Cuptorul cu lemne fail

Am fost zilele trecute la "Cuptorul cu lemne", pe strada Pache Protopopescu in Bucuresti. Stiam ca este o locatie destul de buna, mai ales ca niciodata nu am plecat dezamagit de acolo. Ei bine, de acum inainte nu mai calc prin "Cuptorul cu lemne". Luni seara am intrat in respectivul local, foarte aglomerat, si am prins ultima masa libera. Ce a urmat a fost de tot rasul. Pur si simplu nu am fost servit, intr-un interval de timp de cel putin 12 minute.

Am cerut politicos la doua chelnerite sa-mi ia comanda, primind clasicul raspuns "imediat'. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca as fi ramas acolo. Cat timp m-am uitat la pereti am vazut si alte persoane care vroiau sa achite nota de plata. Si achita daca ai la cine! Stiu ca seara acest local este foarte aglomerat, dar nici chiar in halul asta. Daca nu ai destul personal, angajeaza! Daca astia nu isi fac treaba, da-i afara si ia altii. Dar nu trata clientii cu indiferenta. Sau cel putin o parte din clienti, ca restul erau serviti. Si nu vroiam decat o amarata de bere. Asa ca am iesit frumos din "Cuptorul cu lemne", cu gandul ca nu mai calc niciodata pe acolo, si am intrat intr-un alt local din zona aceea.

2 comentarii:

  1. Ai stat putin ;) La mare am stat o ora si 20 de min pana ne-a adus mancarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca este vorba de acelasi restaurant, desi numele este identic. Cuptorul cu lemne din Bucuresti nu cred ca are legatura cu cel de pe litoral.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL