13 februarie 2012

Experienta la Mega Image

Eu stau si ma intreb ce calitati trebuie sa aiba o casiera de la un supermarket? Sa stie matematica, sa fie agila, cooperanta si atenta in acelasi timp? Oare e necesar sa aiba si nervii de otel? Plecand de la aceste lucruri, voi descrie experienta mea din aceasta seara de la Mega Image.

Ajuns la coada, m-am crucit putin, insa am asteptat rabdator sa-mi vina randul. Asa ca am scos telefonul si am inceput sa butonez pe internet. Nu am bagat de seama cum a trecut timpul si ajung la casa. In fata mea o tipa astepta sa incarce produsele. Atunci observ ciudatenia. Casiera lua fiecare produs si il aranja cu mare atentie in punga. Buuun zic, in gand! Din cauza asta am asteptat asa mult la coada! Asa ca deschid ochii mari si ma uit cu atentie. Casiera abia se misca. Ba mai mult, ultimul produs l-a bagat fara sa-l treaca pe casa. Era o paine pe care a indreptat-o spre scanner, dar n-a scos nici un zgomot si nici nu a aparut pe afisajul casei. Apoi a pus-o frumos in punga. Si mai bine, poate imi rateaza si mie ceva, imi zic iarasi in gand.

Vine randul meu. Cer cateva pungi pentru a indesa cumparaturile. Casiera se repede la mine si imi zice sa-i las punga. Le aseaza ea. Nu comentez, abia se misca. Imi aseaza tacticos fiecare produs avertizandu-ma din cand in cand ca este nevoie de o noua punga, altfel se rupe. Am aprobat de fiecare data. Nu de alta dar nu vroiam sa-mi adun cumparaturile din zapada daca se rupeau pungile.

La un moment dat am vrut sa iau un produs sa-l bag in punga. Iarasi casiera: "lasa ca asez eu... nu vezi ca e  ascutita ... se rupe punga" si imi smulge pasta de dinti din mana. Toate ca toate, dar tonul pe care a zis-o m-a facut sa ma uit urat la ea. N-a bagat de seama, dar ii zice colegei de alaturi cat este de obosita si abia asteapa sa plece acasa. Deja ma intrebam unde naiba au gasit-o si pe asta, ca n-am mai vazut-o pana acum. Cat am asteptat eu la casa, celelalte casiere au preluat 3 sau 4 clienti. Ba la final mi-a lasat si cateva produse pe tejghea. Credea ca sunt ale urmatorului client. Asa ca am rugat-o frumos sa-mi treaca si celelalte produse ca tot ale mele sunt.

Cu mana pe inima va zic ca e cea mai proasta casiera pe care am intalnit-o vreodata. 

2 comentarii:

  1. Nu as fi atat de critic cu o casiera care munceste pe un salariu de 700 de RON plus bonuri de masa si care abia asteapta sa ajuga acasa dupa 12 ore de clienti stresati si obositori, dupa nenumarate momente in care trebuie sa accepte mitocaniile si proasta educatie a cumparatorilor.
    Este aceeasi situatie pe care o intalnim la operatorii de ghiseu din agentii, care sunt certati in continuu ca mai cer inca un act sau completarea tuturor campurilor.Nu este vina lor ca procedurile sunt greoaie si ca metodologia de lucru ne consuma pretiosul timp la care tinem atat de mult.

    Marian

    RăspundețiȘtergere
  2. E doar un feedback negativ din partea mea. Asta pentru ca ma asteptam la mai multe de la magazinul respectiv. Totusi, se poate si mai rau de atat.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL