27 martie 2012

Protestul taximetristilor la parlament

Astazi, in zona parcului Izvor din Bucuresti, a avut loc un protest al taximetristilor din zona. Erau din Bucuresti si Ilfov, la prima vedere. Nu stiu ce vroiau ca nu i-am ascultat, insa cu siguranta nu militau pentru drepturile clientilor, ci pentru bunastarea lor. Adica sa ofere conditii jalnice la preturi ridicate.

Poate ar fi timpul ca taximetristii sa inteleaga ca se afla intr-un mediu concurential, in care pretul, calitatea si profesionalismul pot face diferenta in fata concurentei. Pai la noi se intampla exact invers. Incearca din rasputeri sa fure clientul si au un comportament jalnic, atat fata de client cat si de ceilalti participanti la trafic. Iar dotarile masinilor sunt minime, majoritatea lor fiind produse de Dacia.

Inteleg ca acest comportament nu este general valabil, insa e bine "promovat". Iar clientul are indoieli atunci cand se urca intr-un taxi, tocmai din cauza acestei promovari negative. Insa, datoria taximetristilor este sa combata acest aspect negativ. Ori asta nu se intampla, ba din contra, chiar le complace. Atunci isi merita soarta, zic!


4 comentarii:

  1. Felicitari. Nu ai inteles nimic pentru ca nu te-a interesat decat sa iti ocupi timpul cu ceva. Asta fac toti in tara asta. Se fac ca fac.Tu te faci ca scrii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scriu din placere. Alta e ocupatia mea. Locul protestului era in drumul meu spre pauza de masa. Nu am avut timp, pentru ca, dimpotriva, eu chiar fac ceva... si nu imi permit sa pierd timpul aiurea pentru cauze ce nu ma pasioneaza.

      Ștergere
    2. astia din ilfov sunt mai multi ca aia din bucuresti la protest,deci cei nemultumiti din bucuresti sunt foarte putini tinand cont ca cei din bucuresti sunt 10250 de taximetre ,iar cei din ilfov 1500

      Ștergere
    3. Am observat. Majoritatea masinilor erau de la Taxi Pelicanul (de Ilfov). Din Bucuresti am vazut doar taxi 2000.

      Ștergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL