28 ianuarie 2013

Mi-e draga libertatea

Dan Voiculescu si-a dat inca o data demisia din Parlament, pe motiv ca nu vrea ca procesul sau sa fie afectat de imunitatea de care beneficiaza. Oare sa-l credem? Ne crede atat de prosti? Adica unii parlamentari nu au auzit niciodata de notiunea de "demisie de onoare" iar Dan Voiculescu face abuz de aceasta "onoare"? Intr-o tara normala ar fi fost un lucru normal, dar intr-o tara anormala ce a facut domul astazi se numeste bataie de joc.

Plec de la o alta ipoteza, daca esti nevinovat nu ai de ce sa-ti faci griji. Ca te judeca Inalta Curte de Casatie si Justitie sau Tribunalul Bucuresti e tot aia. Insa, atunci cand pui la indoiala acest lucru, tu ca parlamentar, atunci e clar ca justitia nu merge. Nu neg asta, dar sa te sustragi in mod evident din fata unor judecatori asa-zisi "duri", nu denota decat faptul ca esti vinovat. Cu atat mai mult cand prin aceasta decizie mai taraganezi putin lucrurile, eventual speri ca la tribunal sa ai ceva cunostinte care sa te ajute.

In loc de concluzie, pot doar sa afirm ca Dan Voiculescu s-a agatat pana la epuizare de o eventuala demisie a lui Basescu, doar doar o scapa si el basma curata. Insa intelegerea dintre Ponta si Basescu i-a stricat planurile. Alegerile se terminasera, el ajunsese senator iar USL nici pomeneala sa-l suspende pe Basescu. Ca doar asa poti pune mana pe justitie, lucru afirmat chiar de Voiculescu. Ce inteleg eu din aceste fapte? Ii este tare drag postul de parlamentar ca altfel de ce naiba a candidat, dar tot mai frumoasa-i libertatea.

2 comentarii:

  1. e doar un vulpoi batran!! stie sa joace cartile bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord, dar sa se joace doar cu cartile lui, nu cu ale noastre, ale tuturor romanilor.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL