19 martie 2012

Perechea mea de papuci

Cum tot a venit vara, sau este aproape de a veni, m-am gandit sa pun ochii pe o pereche de papuci noi, eficienti si in ton cu moda. Asa ca am gasit site-ul zorilestore.ro unde am descoperit mai multe modele de papuci interesanti.

Evident ca mi-am indreptat atentia catre papuci pentru barbati (au si pentru femei), unde am remarcat modelul din imagine. Imi imaginez ca sunt de calitate si se potrivesc stilului meu. Sa va spun si de ce. Banda de prindere este destul de lata si acopera tot piciorul, iar asta e un mare plus. Eu unul am tendinta sa calc pe unde apuc, astfel ca papucii cu prindere intre degete nu ma favorizeaza, deoarece se pot rupe foarte usor si simt un oarecare disconfort. Acestia cu banda lata sunt foarte comozi si sunt sigur ca vor tine destul de mult timp.

In plus, suprafata de contact cu piciorul pare destul de flexibila si moale, semn ca voi avea parte de un mers placut. Daca mai adaug si calitatea materialului din care sunt produsi acesti papuci,  sunt sigur ca imi voi proteja piciorul de eventuale lovituri sau bataturi. Stiti ca asemenea accidente pot cauza probleme de mers sau de coloana, care cu timpul se pot agrava?

Concluzia e ca papucii nu se pot compara cu pantofii sport, in anumite privinte. Insa e valabil si reciproc, pantofii sport nu se pot compara cu papucii, din alte privinte. Ideal e sa-ti cauti ceva pe gustul tau, care sa se potriveasca mersului tau si sa-ti protejeze sanatatea. Asadar, ce modele va plac?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL