20 aprilie 2011

Ce lucruri va streseaza cel mai mult?

Te scoli dimineata din pat si te intrebi: este o zi frumoasa, ce poate merge prost astazi? Si problemele incep sa apara. Mai intai iti dai seama ca ai intarziat la serviciu, iar cand ajungi, seful sare pe tine. Dupa ce scapi de sef, iti dai seama ca ai intarziat pe un proiect si trebuie sa dai niste explicatii. Ceva mai inainte , pe drumul spre serviciu injuri un dobitoc care era sa dea cu masina peste tine, desi tu traversai regulamentar. Mai mult, politistul din intersectie ti-a facut observatie ca ai traversat prea incet. Probabil se astepta sa bati recordul la 100 de metri in cei 10 metri cat are strada.

Sa revenim la serviciu, unde te asteapta o sedinta de doua ore sau mai mult, in care tu esti o persoana secundara si doar asculti ce spun altii si din cand in cand iti vine sa casti. Mai rau, incepe sa ti se inchida ochii iar cafeaua nu are nici un efect. Dupa opt ore de stat la serviciu te bucuri ca in sfarsit ai scapat, cand un telefon "anonim" te pune in priza si trebuie sa mai amani plecarea cu inca o ora. In drumul spre casa iti aduci aminte ca ai uitat sa cumperi ceva de ale gurii, asa ca te intorci din drum si te opresti in supermarket, unde te asteapta o coada infernala. In cele din urma ajungi acasa si te intrebi ce naiba poate merge mai rau decat ce ai patit tu astazi. Ei bine, vecinul de langa tine considera ca e momentul oportun sa-si redecoreze casa si incepe lucrul, cu ciocan si bormasina.

Nu, nu mi s-au intamplat mie aceste lucruri, decat partea cu vecinul, dar din discutiile cu colegii mei am adunat aceste intamplari. Pe voi ce va streseaza cel mai mult in fiecare zi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL