21 martie 2012

Infractorii au ajuns sa ne conduca

E de neconceput ca un deputat sa fie cautat de politie, probabil in curand si de Interpol, fiind acuzat de inselaciune, fals si uz de fals. Nu e normal ca parlamentul sa voteze suspendarea imunitatii sale, iar intre timp Mihail Boldea sa o stearga din tara. 

Bun, exista scuza ca a plecat din tara inainte sa-i fie ridicata imunitatea, insa sunt convins ca el stia, cu mult timp inainte, de acest lucru. Asa ca si-a pregatit frumos bagajele. Toti cei care au urmarit stirile in ultima saptamana au aflat de acuzatiile aduse lui Mihail Boldea. Era o chestiune de timp pana ii era ridicata imunitatea. Asadar, de ce a plecat?

In plus, nu stiu de ce au mers asa greu lucrurile. Una e sa aflam noi la stiri de aceasta situatie si alta e sa afle el, ca invinuit. Chiar si cei din parlament au fost informati, probabil,  mai devreme decat presa. Totul trebuia sa se miste mai repede.

Hai sa zic ca mai este o scuza. Domnul Boldea o fi plecat in concediu. Insa, daca tu stii ca esti invinuit intr-un asemenea proces, de ce pleci din tara riscand sa agravezi situatia? 

Concluzia, un astfel de comportament este specific infractorilor de rand. Iar acest specimen a ajuns deputat. Nu-l acuz ca a plecat din tara, ci postura din care a facut-o. Mai mult, si-a inchis si site-ul propriu, sau altcineva a facut-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL