17 martie 2012

Senzational, in direct la Realitatea

Celebrul Dan Diaconescu a fost invitat de Realitatea sa modereze la postul lor de televiziune. Asta in cadrul unei campanii in care prezentatorii obisnuiti au fost schimbati cu politicieni. Si mare mi-a fost mirarea ca s-au descurcat, unii mai bine, altii mai putin bine. Cu D.D e alta treaba.

Pai cum sa-l aduci tu pe celebrul D.D pe post de politician cand el are experienta de prezentator tv? Este clar ca se va descurca. In plus e cam riscant, ca D.D atrage amezile de la CNA. Acum cateva zile OTV-ul a fost sanctionat cu intreruperea emisiei timp de 3 ore. 

In fine, abia acum trec la subiect. In platoul Realitatii, pe langa Dan Diaconescu, mai era un invitat. N-am retinut numele sau, insa a a vut o replica fenomenala. S-a apucat sa-i explice lui D.D cat de nasol este Partidul Poporului, ce va face daca intra in parlament, s.a.m.d. Fantastic!

Atat de mare mi-a fost uimirea, incat am inchis televizorul. Banuiesc ca D.D, ca moderator, nu avea voie sa dea replica din postura de presedinte al Partidului Poporului.

Ca fapt divers, voi ati observat ca OTV-ul are 50% din ecran reclame si restul continut (vezi imaginea)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL