27 ianuarie 2013

Televiziunile si manipularea gloatei

Ma uitam zilele trecute la televizor in cautarea unor emisiuni interesante. Am gasit, nu zic nu, de exemplu m-am uitat foarte mult la patinaj artistic, campionatul european de la Zagreb. Dar asta-i o alta poveste. Revin la subiectul meu. Mi-am aruncat ochii pe principalele posturi de stiri si am ramas stupefiat.

Realitatea prezenta cateva drumuri inzapezite si probleme cauzate de zapada (deh, e sezonul), RTV zicea cum ca timbrul ala de mediu nu e chiar ok si mai erau cateva taxe sau impozite care ne asteapta in guvernul Ponta. In schimb, Antena3 il prezenta pe Basescu si trocul lui pe justitie. Adica era o emisiune cu dedicatie. Mi-am imaginat ca stimabilii de la Intact chiar au cosmaruri cu Basescu si vor sa scape de el. Eu le zic altceva: in 2014 pleaca el, vrand nevrand, dar ei vor ramane fara obiectul muncii. La propriu! Nu o sa mai aiba ce prezenta si atunci survine falimentul, sau concedieri, sau mai stiu eu ce. 

Iar in alta ordine de idei, iata ce zice un raport OSCE despre devotamentul televiziunilor din Romania fata de partidele politice ( click aici ). Paragraful interesant este si in imaginea atasata, unde apar nume precum Antena3, B1 sau OTV ca fiind cele mai reprezentative in afilierea cu partidele politice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL