09 februarie 2013

Momente remarcabile la televizor

Uneori merita sa te uiti si la televizor, chiar pe un post de stiri. Astfel, intr-un moment de inspiratie am reusit sa ajung la emisiunea Vorbe Grele pe Antena 3 unde era invitat Ivan Patzaichin. Pentru cei care nu stiti el a fost cel mai mare canoist al Romaniei, medaliat de patru ori cu aur la Jocurile Olimpice de vara. Nu-i rau pentru un copil al deltei. Oricum, nu vreau sa evoc istoria, cine este interesat poate cauta pe google. Ce vreau sa remarc aici este emisiunea in care a fost invitat. Deci se poate sa avem lucruri de calitate, nu doar porcarii si aberatii politice sau ceva asemanator!


Cum ar fi sa avem asa ceva la toate emisiunile, la toate posturile? Si nu doar cu sportivi ci cu oricine aduce faima Romaniei: actori, oameni de cultura si stiinta, olimpici, etc. M-am saturat de chestii politice, scandaluri, cancan-uri si manele. Gata cu notiunea de "vedeta" si scursuri care vin in emisiuni sa-si etaleze sanii si cracii, eventual sa verse si cateva lacrimi! Gata cu Basescu, Ponta si gastile adiacente. Sunt multi alti oameni care merita promovati si sustinuti iar in felul asta poate se mai schimba mentalitatea romanului. Ori, poate nu se vrea acest lucru?! 

2 comentarii:

  1. am semnalat si eu asta chiar de cand a fost emisiunea cu florin piersic. problema e urmatoarea: nu ei au vrut asta, li s-a impus de la cna sa aiba o cota parte de cultura...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci n-am rezolvat nimic :-) chiar credeam ca s-au simtit si ei.

      Ștergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL