20 aprilie 2013

Pe drumul catre mare

Acum cateva zile am primit pachetul de la zorilestore. Am mai scris despre ei si aici unde imi doream nespus de mult sa-i fac un mic cadou prietenei mele. Bun, pe langa acest lucru sunt in cursa pentru a deveni ambasador zorilestore, iar ambasadorii sunt tratati mai mult decat regeste. O parte din premiul cel mare e o mica vacanta la Vama Veche, ceea ce nu-i chiar atat de rau. Ba dimpotriva.
papuci zilelestore sandale campanie
Dupa cum va spuneam, cei de la zorilestore eu fost exemplari si mi-au trimis cadoul ales, chiar daca a avut o mica intarziere. Ei bine, in pachet era exact model de sandale pe care l-am comadat. Dar cel mai important a fost ca era masura potrivita si pe placul prietenei. Mie mi-au facut o impresie placuta, un material placut la atingere si o culoare deosebita. Insa pentru restul impresiilor am lasat-o pe prietena mea sa-i probeze si sa-mi comunice rezultatul:
"Sandale sunt superbe cu acea floricica pe centru. Ma pot misca in voie cu ele fiind foarte flexibile, comode, lejere ... e ca si cum nu as purta nimic, ca si cum as merge libera prin natura, e foarte placuta senzatia. Cred ca daca m-as chinui putin as putea face si sport in sandalute, la cat sunt de usoare."
Cu alte cuvinte a fost incantata de ele, pacat ca vremea e putin cam rece deocamdata si nu e sezonul sandalelor. Ca o completare, sandalele se potrivesc de minune cu noile "achizitii", o rochie si o geanta, primite cu ocazia zilei de nastere. Iar aceasta campanie de la zorilestore a fost o buna oportunitate pentru a-i completa garderoba prietenei mele. Sper ca vara sa vina cat mai repede pentru a se bucura cat mai mult de aceste sandale deosebite.


2 comentarii:

  1. Off, eu inca nu am primit, nu este corect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil vei primi "cadoul", cei de la zorilestore sunt seriosi, chiar daca de data aceasta au avut ceva probleme cu numarul mare de participanti.

      Ștergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL