18 noiembrie 2013

Bianca Dragusanu, mare vedeta!

sursa foto: perfecte.ro
In ultimul timp aud tot mai des numele de Bianca Dragusanu. Daca pana acum il auzeai doar la emisiunile de cancan, acum il intalnim peste tot, pana si in buletinele de stiri. Si tineti cont ca stirile se repeta la fiecare ora. Bianca in sus, Bianca in jos! De cateva luni se vorbeste de nunta dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Au mai ramas 10 zile pana la nunta, 5 zile, 1 zi, 5 ore, 1 ora, etc. Parca toata lumea se invarte in jurul Biancai Dragusanu. Odata infaptuita nunta, credeam c-am scapat de ea. Pe naiba! Acum urmeaza divortul. Iarasi cateva luni! Bai, dar nu va e greata de atata Bianca Dragusanu? Ce mare personalitate mai e si asta? O mare piti care nu stie decat sa-si arate silicoanele si curul. In rest, un schelet si jumatate.

Ce mare vedeta e Bianca Dragusanu?

In afara de a fi ridicata in slavi de catre revistele de scandal eu nu vad nimic atragator la Bianca Dragusanu. Arata bine, machiata, insa fara te cam sperii de ea. Daca o atingi se rupe, daca o pui sa care ceva se desala, ca gospodina nu cred ca stie multe iar pe deasupra mai are si fite. Zau asa, ce a facut Bianca Dragusanu sa merite atata atentie? In afara de a se dezbraca si a se combina cu diversi fotbalisti sau alte vedete. Ce stie sa faca? Cu ce impreioneaza ea publicul larg, afara de fund si "tzatze"? Ce putem invata de la ea? NIMIC!

A fost regizata Nunta Biancai Dragusanu?

Zau daca nu am dubii ca nunta a fost o sclifoseala, un show regizat pentru a scoate ceva bani. Nunta probabil ca a fost scumpa in sinea ei dar si darurile au fost pe masura, iar expunerea mediatica nepretuita. Atunci cand presa vorbeste cateva luni despre tine, normal ca faci bani. Oricine te "inchiriaza" plateste de se rupe. Asta pentru ca tu esti cea mai importanta femeie din tara. Eu raman la ideea de un schelet si jumatate. Dar revenind la nunta, tind sa cred ca a fost regizata pentru ca Bianca Dragusanu, poate si Victor Slav, sa beneficieze de expunerea mediatica. Asta le va aduce in final niste sume frumusele.

Alfel nu se explica ideea divortului la nici o luna de la nunta. Nu ai cum! Doar daca ai o problema la creier, altfel nu vad cum. Degeaba ai argumente ca presa, paparazzi, etc! Nimic! Paparazzi erau si pana acum, stiai cum merg lucrurile, stiai cum e Victor Slav, nimic nu e nou sub soare. Stiai ca nu poti sa-l inseli p'ala pentru ca toti ochii sunt pe tine. Nu exista nici o scuza pentru a se vorbi de un divort la doar o luna. Doar daca totul a fost gandit dinainte si acum cineva culege roadele.

Cat conteaza expunerea mediatica?

Expunerea mediatica conteaza enorm. Ganditi-va doar la legatura dintre cerere si oferta. Cu cat esti mai cunoscut cu atat mai mult cineva iti va solicita serviciile. Nu stim care ar fi acelea in cazul Biancai Dragusanu, in afara de a se dezbraca la diverse evenimente. Oricum, daca cineva sta la rand pentru a obtine serviciile tale inseamna ca exista concurenta. Iar concurenta duce indubitabil la cresterea tarifelor pentru serviciile pe care le oferi. Deci mai multi bani la Bianca Dragusanu.

Vedeti voi, nu e nevoie sa ai o emisune anume pentru a castiga multi bani din showbiz, e suficient sa ai multa expunere si vei fi invitata in toate emisiunile, pe bani frumosi desigur. Sa nu mai vorbesc ca unele "vedete" isi regizeaza expunerile mediatice: ba un pictorial, ba un san la vedere, ba o rochie transparenta, asta asa la mica intelegere cu revista care organizeaza totul. Iar profitul se imparte. Nimeni nu e prost sa recunoasca dar asa merg lucrurile. Publicul pune botul la orice. Asadar, nunta e nunta dar totul pana la o limita. La Bianca Dragusanu s-a depasit acea limita.

Bianca Dragusanu NU este o vedeta!

Acestea fiind zise, nu vreau sa mai aud de Bianca Dragusanu si "compania". M-am saturat de fite, scandaluri, nunti si divorturi. Zau daca nu lipsea si un botez! Dar era cat pe ce sa fie daca va aduceti aminte de asa zisul avort al Biancai Dragusanu. Asadar, e prima si ultima oara cand scriu desprea aceasta fiinta si sper sa dispara undeva in negura vremii ori sa plece din tara precum "columbeanca".

2 comentarii:

  1. dar lumea o cauta, lumea se uita in gura ei, paparazzi sunt dupa ea...
    asadar? ea este o vedeta pentru... unii... nu neaparat pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici te contrazic, lumea nu se uita in gura ei, doar astia din presa de scandal o ridica in slavi. Sunt de acord ca exista multi care sunt interesati de acest subiect dar majoritatea afla involuntar aceste lucruri. E ca si cum am fi spalati pe creier. In alta ordine de idei, mai avem vedete in Romania. Hai sa mai auzim si despre altii!

      Ștergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL