19 aprilie 2011

Carduri pentru suporteri

Dinamo este prima echipa din Romania care va beneficia de carduri personalizate pentru suporteri. Aceste carduri sunt emise de BRD si se bazeaza pe tehnologia contactless, fara pin la sume de pana in 100 ron, iar validarea se face prin apropierea cardului de un dispozitiv special. Totusi nu pot sa inteleg de ce tocmai Dinamo, nu are nici suporteri si nici nu se ingramadesc la stadion ca sa nu aiba timp sa plateasca. Oricum, in curand la BRD vor fi disponibile carduri pentru toti iubitorii fotbalului romanesc, indiferent de echipa.

4 comentarii:

 1. Destul de interesant, oricum de câte ori mă duc eu la meciuri... :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Cardurile nu sunt doar pentru accesul la stadion, pot fi folosite oriunde este acceptata tehnologia "contactless", lansata de BRD in Romania de acum 1 an (mai nou are si BCR-ul). In Bucuresti sunt foarte multe locatii care accepta asa ceva, si se tot extind.

  RăspundețiȘtergere
 3. de fapt steaua cred ca este prima, a facut treaba asta cu Raiffeisen Bank cu o zi inaintea lui Dinamo.

  Astfel, Raiffeisen Bank şi FC Steaua au lansat astăzi un card de debit...

  BRD a anunţat de asemenea că va lansa mâine un card personalizat pentru suporterii clubului sportiv Dinamo


  http://www.evz.ro/detalii/stiri/carduri-bancare-pentru-suporterii-steaua-si-dinamo-927203.html

  RăspundețiȘtergere
 4. @TED: Cardul lansat de Raiffeisen si Steaua e unul obisnuit dar care are ceva facilitati. Cel lansat de BRD pentru Dinamo este un card personalizat (poti pune pe el o poza cu emblema sau vedetele lui Dinamo, etc) si are incorporata tehnologia "contactless" pentru plati rapide (fara pin pana in suma de 100 lei).

  RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL