05 aprilie 2011

Intrarea in normalitate in Liga 1

La impartirea ciolanului pentru drepturile tv in liga lui Mitica am avut parte de cateva surprize. De fapt una, dar mare. Nu s-au vandut decat 3 pachete deoarece televiziunile au boicotat "festivitatea" si nu au cumparat tot ce se dadea, spre stupefactia lui Mitica care fierbea ca racul de ciuda. Adica cum, el care vroia peste 100 milioane de euro, a obtinut doar 36 ? Asa ceva nu se poate, ba din contra, zice ca se tine tare si mentine preturile la acelasi nivel. Iar daca nu cumpara nimeni, atunci acele meciuri vor ramane netelevizate. Aici apare elementul surpriza.


 Mitica cu unii conducatori de cluburi iau in discutie posibilitatea de boicotare la randul lor a televiziunilor, prin neparticiparea reprezentantilor echipelor la emisiunile sportive. Foarte bine, multi dintre noi asta asteapta. Ne-am saturat de Iancu , Becali, Mititelu s.a.m.d. Exact acest lucru a adus cel mai mult rau Ligii 1, prostia de a comenta inutil la televizor. Chiar Mitica a anuntat ca se gandeste sa nu permita posturilor sa analizeze in emisiuni meciurile de fotbal netelevizate. Nu stiu daca el poate impune asa ceva, ca doar traim in democratie, dar ar fi cel mai bun lucru care l-ar face Mitica.

Eu i-as propune sa dea o lege prin care se interzice prezenta conducatorilor de fotbal la tv in emisunile sportive. In plus, gata cu comentariile de dupa meci pe reluari cu a fost sau n-a fost: ofsaid, fault, penalty, etc. Sa lasam fotbalul sa se joace pe teren, nu la televizor. Asa mai ajunge lumea pe la stadion, fotbalistii nu se mai simt vedete si poate incep sa joace si ei ceva, iar conducatorii de cluburi sa "moara" in anonimat. Stiu ca unele cluburi vor avea probleme cu banii pentru ca multi traiau din drepturile tv, dar asta-i viata. Cine a spus ca daca o echipa are traditie trebuie sa ramana pentru totdeauna in liga 1? Sa vina altii mai buni care se descurca. Poate asa mai crestem si noi nivelul fotbalului romanesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL