25 mai 2011

Bazar Nike si nu prea

Am vizitat recent bazarul Nike de la City Mall din Bucuresti, aflat in cladirea cu parcari, la primul etaj. Vrea sa va zic de la inceput ca mi-a lasat un gust amar ce am vazut acolo si nu cred ca sunt prea exigent. Nu am nici pretentii la haine, doar sa merite banii. Pentru amatori tin sa le precizez ca magazinul este deschis pana pe 12 iunie, adica fix o luna de la deschidere, avand un caracter temporar. Nu stiu la cat deschide dimineata dar seara se inchide la 19:30.


Produsele pe care le-am gasit acolo iti lasau impresia ca sunt de la second hand. De fapt tot magazinul iti lasa aceasta impresie. Totul era aruncat la intamplare pe rafturi, cutii sau agatate pe suporturi ieftine. Despre curatenie nici nu poate fi vorba iar oamenii erau lasati sa scotoceasca in voie peste tot. Nu vreau sa par sceptic dar aspectul si calitatea lasau de dorit. Existau si unele produse mai reusite dar rareori gaseai ceva pe masura ta. Un alt aspect negativ erau preturile care sunt fixe la produse din aceeasi gama. Unele meritau, altele nu, insa trebuia platit acelasi pret. Am remarcat ca aveau si blugi la vanzare si nu-mi vine sa cred ca Nike fabrica asa ceva. De aici ma gandesc iarasi la provenienta marfii si cat de autentica este aceasta.("Later edit": se pare ca sunt si alte marci la vanzare, nu doar Nike)

Una peste alta magazinul este sub orice critica. Nu se ridica nici pe departe la nivelul unui outlet Nike iar calitatea marfii este indoielnica. Nu am cumparat nimic de acolo dar ma astept ca si garantia produselor sa fie inexistenta. In concluzie, nu este demn de renumele marcii "Nike" si pot sa zic ca ma asteptam la mai multe din partea firmei Elmec, cea care detine bazarul.

8 comentarii:

  1. sincer nu stiu cat de bine te-ai uitat.....adevarat,unele nu arata cum trebuie,dar unele arata impecabil.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, era multe produse care meritau a fi cumparate iar preturile erau mai mult decat rezonabile. Dar aspectul magazinului si calitatea slaba la unele produse te cam pune pe ganduri. Poate intre timp au mai organizat magazinul si au adus produse noi, insa in ansamblu mi s-a parut cel mai slab magazin Nike pe care l-am vizitat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragi prieteni este "bazar nike"(Colectii foarte vechi) nu este nici outlet(colectii tocmai iesite din termen) nici magazin(colectia actuala)
    Dupa cum se si numeste este BAZAR si definitia din DEX = "BAZÁR, bazaruri, s.n. Loc în aer liber sau magazin în care se vând tot felul de obiecte mai ales mărunțișuri"
    Este normal ca ce o sa gasesti acolo sa te puna pe ganduri deoarece sunt colectiile foarte vechi, sincer nu stiu ce sa spun, nu am vazut blugi dar saptamana viitoare dau o fuga pe acolo si revin cu o impresie obiectiva.
    PS: perioada a fost extinsa cu inca o luna

    RăspundețiȘtergere
  4. tu te astepti ca pentru o luna sa il faca exact ca un magazin nike ca amenajare?ai standarde cam mari pentru Romania.si faza cu blugii e ca e de la elmec,nu neaparat nike.sunt si converse,PEPE JEANS,daca tot zici de blugi,etc.iar adidasi,am gasit niste nike-uri 6.0 la 1 mil jumate care in magazinul nike erau 3 mil jumate exact in aceeasi perioada

    RăspundețiȘtergere
  5. Comentariu din partea autorului: Am observat ca firma Elmec vinde si alte marci (in afara de Nike) dar eu, ca client, ma astept ca intr-un magazin Nike sa vad doar produse Nike. Chiar daca magazinul este amenajat temporar trebuie sa fie ingrijit cat mai bine, tine de marketing si castigarea increderii clientilor. Dar nu asociezi numele unui brand international cu un astfel de magazin. Puteau foarte bine sa zica "Bazar de haine si incaltaminte". Oricum, nu comentez acest aspect. Ce am scris in articol a fost impresia lasata de vizitarea magazinului la acel moment(este parerea mea personala). Repet, unele produse isi meritau pretul iar altele nu. Depinde de preferintele fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  6. totusi acele produse care erau imprastiate pe jos si aruncate haotic nu cred ca organizatorii le-au aruncat de dragul artei tot cumparatori fara bun simt si educatie au facut acest lucru.intradevar arata ca un second hand unele articole erau murdare de praf asta este traim in romania si cu asta tre sa ne multumim

    RăspundețiȘtergere
  7. Se numeste bazar cum spunea si anonim pentru ca contzine colectii foarte vechi + haine defecte in cazul in care nu stiatzi si mai au si blugi pentru ca firma elmec detzine si famous brands ( ck jeans hugo boss pepe jeans harley diesel si multe alte branduri renumite ale caror colectii vechi au fost adaugate la bazar ), dar dak stii ce sa cautzi potzi face o afacere buna cu aceste bazare...oricum atentzie mare la cumparare pentru ca asa cum am spus mai sus se baga si produse defecte .... returnate de clientzi nemultzumitzi sau defectate la transport sau depozitare....

    RăspundețiȘtergere
  8. stie cineva unde s a mutat bazarul de famous brands?

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL