06 mai 2011

O raza de soare

Dupa ce zilele trecute am beneficiat doar de ploaie si vreme inchisa (in Bucuresti), astazi m-am bucurat la vederea soarelui. In primul rand nu mai este necesara umbrela pe care mi-e lene sa o car dupa mine. In plus m-am imbracat mai lejer si daca vremea se mentine frumoasa pana scap de la serviciu, poate fac o plimbare prin oras. As fi bucuros sa fie vreme frumoasa si in weekend, nu ar strica un gratar la iarba verde. Din pacate prognoza meteo nu prea tine cu mine si se pare ca vremea va fi instabila. Dar cine stie, nu ar fi prima data cand prognoza este gresita.

Si daca tot am adus vorba de vreme sa va spun ce ma enerveaza pe mine in orasul asta atunci cand ploua. Toti soferii dobitoci care nu vad lacurile de pe marginea strazii si circula cu viteza stropind pietonii. Apoi mai sunt "fufele" cu umbrele care se cred stapanele trotuarului si nu tin cont ca mai sunt si altii cu umbrele, asa ca riscul de "impact" este iminent. Si in ultimul rand, cablurile care atarna de pe stalpi si intra in contact un umbrelele ude, ca nu poti sa le ocolesti pe toate din cauza baltilor.

Un comentariu:

  1. Si la Timisoara a fost misto azi, m-a scos vremea afara din vizuina. Lasa ca o sa ducem dorul ploilor in iunie-iulie pentru ca am inteles ca ne asteapta o perioada destul de lunga de canicula.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL