07 mai 2011

Samsung Galaxy Mini la Orange

Am cautat cu insistenta acest telefon prin Orange shop-uri si abia l-am gasit, atunci cand nu mai aveam nici o speranta.  Din cate am inteles exista de ceva timp in oferta de la Orange si inca n-a expirat. Dar altfel stau lucrurile in magazine. Peste tot unde am intrat el era expus, atat versiunea pe negru cat si cea pe alb. Dar cand intrebai de stoc aflai ca de fapt nu mai exista, ca l-au avut acum cateva zile dar momentan nu mai este si nici nu stiu cand il vor aduce.


Ba mai mult, la unul din magazine am aflat ca acest model va iesi din oferta Orange si va fi inlocuit cu un nou model Samsung Galaxy Mini HD, care are ceva nou cu voce. Nu am inteles exact detaliile oferite de angajatul Orange, nici el nu stia prea multe, dar in opinia mea cand zici HD la un telefon te referi la grafica, nu sunet. Am cautat si pe net dar nu am gasit nimic concludent. Asadar, aveti grija cand va doriti un telefon nou la operatorii de telefonie, riscati sa nu fie pe stoc. Referitor la telefon in sine, singurul aspect negativ este display-ul cu o rezolutie de 240 * 320 si poate lipsa blitz-ului la camera foto. In rest, numai de bine.

2 comentarii:

  1. HD Audio e un standard al Intel, pentru plăcile de sunet. Cam atat stiu eu despre sunetul Hd, n-am cunostiinta sa fi ajuns tehnologia asta si pe phone-urile Samsung.In rest HD presupune high definiton pe video si cam atat.
    Cat despre blit la un telefon e mai putin relevant, pana la urma un telefon nu trebuie sa faca treaba unei camere foto, vrei poze, cumperi o sapuniera sau daca bugetul iti permite, te intinzi la un DSLR si ai rezolvat problema.

    RăspundețiȘtergere
  2. vand galaxy mini 5570 sigilate in cutie negre sau albe codate orange 430ron!!!!!pentru cantitati pretul este negociabil. 0743054358

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL