03 mai 2011

Pay-per-view in liga 1 la fotbal

Aceasta este decizia la care a ajuns Mitica astazi. El calculeaza ca la un milion de abonati si 1 euro meciul, plus ceva reclame, va avea un profit urias. Nu zau! Un milion de abonati?! De unde asa ceva si cine are bani de aruncat pe fereastra. Sincer acum, mai sunt unele stadioane unde se intra moca la unele meciuri.

De ce ar plati cineva pentru un meci fara spectacol la care iti vine sa dormi. Sunt un pasionat al fotbalului dar in conditii rezonabile. Nu mor daca nu vad meciul echipei preferate iar in aceasta situatie as prefera sa vad meciul pe stadion. Iar razboiul iscat intre liga si televiziuni mi se pare de uzura, nimeni nu castiga, nimeni nu pierde. Singura diferenta este ca liga si implicit cluburile vor avea un profit mult, mult mai mic fata de anii anteriori. Sa se descurce fiecare cum poate dar rusine lui Mitica ca distruge ce a mai ramas din fotbalul romanesc.

Daca stau bine si ma gandesc acest sistem de pay-per-view nici nu este prea raspandit in Romania. Stiu ca exista cateva programe de filme care mai fac acest lucru, dar atat. Mitica s-a gandit ca in campionate puternice e preferat acest sistem pentru vizionarea meciurilor, dar la noi nu exista mentalitatea pentru asa ceva. In concluzie, le urez un "faliment" reusit. Va recomand sa urmariti si alte sporturi pe gratis, gen handbal tenis sau volei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL