21 iunie 2011

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ

In escapada de 3 zile la Eforie Nord am avut parte de cateva intamplari neprevazute. Totusi, nu pot sa zic ca nu m-am gandit deloc la aceste riscuri, dar am zis ca nu se poate intampla tocmai mie si chiar acum. In urma cu putin timp va povesteam cum am stat o ora si jumatate in gara la Urziceni din pricina locomotivei care se stricase. Ei bine, in drum spre mare am patit-o inca o data. Locomotiva s-a defectat si am asteptat 40 de minute la intrare in Constanta, la doar 5-10 minute de gara incat oamenii incepusera sa mearga pe jos de-a lungul caii ferate. Cand trenul s-a pus in miscare in cele din urma a trebuit sa facem mici opriri pentru "colectarea" pasagerilor ce abandonasera trenul in prealabil.

Cat profesionalism din partea CFR! Incerc sa nu mai scriu despre aceasta companie, cred ca as face cateva articole in fiecare luna, si toate numai de rau. Trec peste aceasta situatie hilara si ajung la Eforie Nord, la hotelul unde facusem rezervarea cu o zi inainte, ce e drept fara a plati un mic avans deoarece nu mi s-a cerut. Am fost asigurat ca exista camere libere. La receptie, proprietara mi-a explicat ca au fost ceva probleme cu unii dintre clienti care au venit mai multi si s-au ocupat camerele. Nu era o situatie prea placuta din moment ce alesesem locatia in functie de pret si pozitia fata de gara si plaja. Totusi, proprietara a fost foarta amabila si a gasit o camera libera chiar la pensiunea surorii ei, la cateva minute de mers cu masina. Pentru a ajunge acolo am folosit chiar masina ei personala. Noua camera era de 3 locuri cu mai multe dotari decat ma asteptam si cu o pozitie excelenta fata de plaja. Iar pretul era acelasi pentru care ne intelesesem initial. Prin urmare finalul a fost unul fericit dar putea sa nu fie asa. Prefer ca atunci cand imi fac o rezervare totul sa decurga perfect in functie de conditiile cerute: plata avans, ora sosire, etc. Iar asta nu a fost singura data cand am intampinat probleme cu rezervarile.  Dar m-am obisnuit. Oricand te poti astepta la surprize.

3 comentarii:

  1. Salut. Nu ştiu cum stai cu banii, dar dacă îţi permiţi, poate ar fi o idee bună să-ţi cumperi o maşină, ca să nu mai depinzi de CFR şi de alţii.

    PS : Eu te-am adăugat de ceva timp în blogroll ( asta ca să nu uit să te vizitez ) ,iar dacă vrei poate mă poţi adăuga şi tu

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca mi-ai mai zis de faza cu masina :-) Nu-mi permit o masina acum deci nu am cum sa renunt la CFR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noa, Doamne iartă-mă, dar cu maşina chiar este mai bine decât cu trenul? Ce ne facem când dăm de o coadă kilometrică pe motiv că nu ştiu ce s-a întâmplat pe nu ştiu unde?
    Cu permisiunea domniei tale danyzus îşi trec linkul ăn blogrolullul meu. Mulţam.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL