01 iulie 2011

Trezirea de dimineata

In unele dimineti, cand merg pe drumul spre serviciu, sunt atat de ignorant incat aproape nu-mi observ colegii pe care ii intalnesc in drum, desi ne indreptam spre acelasi loc. De fapt sunt atat de "somnoros" incat nu bag nimic in seama prin jurul meu. Am obisnuinta sa citesc diverse bloguri pe telefon cat timp stau in metrou, apoi ma indrept cu pasi grabiti spre sediul firmei. Doar pe la semafoare mai sunt atent.

Recent am trecut pe langa o colega, o remarcasem dar in lipsa tocurilor parea mai scunda si avea parul strans pentru ca era vant, astfel am zis ca sigur nu este ea. La nici un metru in fata ei (dupa ce am depasit-o) ma trezesc ca ma striga "hei, unde te grabesti asa, nu m-ai observat!". Acum ce era sa fac, am facut pe inocentul "sunt prea somnoros si grabit ca sa mai observ ceva" si cu scuzele de rigoare am fost "iertat". Si ei i s-a intamplat o data sa rateze statia de metrou la care trebuia sa coboare, deci ma intelege. Norocul meu, as fi parut un nesimtit. 

Eu sunt obisnuit sa ma trezesc destul de tarziu si deseori ajung la serviciu cu o mica intarziere. Dar nu am nici un fel de problema deoarece stau putin peste program si recuperez timpul pierdut. Partea nasoala este ca mi se intampla sa trec pe langa cunoscuti fara a-i remarca. Si nu cred ca sunt singurul in aceasta situatie. Dar totusi, ce as putea face sa ma trezesc 100% si sa fiu in forma? Nu sunt amator de cafea si tigari, energizante si alte chestii dubioase. Prin urmare, daca aveti alte recomandari le astept. Prefer sa fie ceva care necesita un timp cat mai scurt si putine resurse financiare. Pana atunci o sa incerc sa fiu mai atent dimineata.

Un comentariu:

  1. Eu când mă trezesc dimineaţa mă spăl cu apă rece pe ochi şi imediat îmi trece somnul...

    E important să te culci devreme...pe la 11-12 cel mai târziu... că altfel, dacă te culci abia pe la 1-2 noaptea, o să-ţi fie somn toată ziua ( vorbesc din experienţă ).

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL