16 decembrie 2011

Cartela buclucasa

Un prieten a avut o experienta neplacuta su telefonul sau. Mai exact, cartela  prepay Orange refuza sa colaboreze. Asta am observat-o si eu cand l-am sunat de 10 ori la rand. Trebuia sa mergem la o petrecere si spre surpriza mea, nu mai reuseam sa comunic cu acesta. In fine, ne-am intalnit la petrecere unde am aflat ce probleme are. 

Cartela sa nu se mai conecta la retea, in nici un telefon. Din experienta mea stiam ca unele cartele, in special cele vechi, au unele probleme la contactul cu pinii telefonului. Asta o patisem eu, acum un an, dar am rezolvat situatia indoind putin simul. De atunci nu prea l-am mai scos din telefon. Insa, de data aceasta nu era vorba de aceeasi problema. Asa ca prietenul meu a mers la Orange Victoriei pentru a-si schimba cartela. Acolo, ce sa vezi? Mai erau 3, 4 persoane cu aceeasi problema: cartelele nu se mai conectau la retea. Ce e drept, astia aveau abonamente, dar nu schimba cu nimic situatia. Refuz sa cred ca o cartela se poate strica asa din senin, ceea ce ma face sa cred ca este o problema de retea.

In plus, cei de la Orange l-au ademenit cu un abonament si un  Samsung Note, pe care amicul le-a refuzat. Acum nu stiu daca o cartela expira ca doar nu este perisabila. Insa, daca a fost blocata de retea  era necesar un anunt din partea operatorului. Macar un sms ca respectivul sim  expira sau va fi blocat in urmatoarea perioada. Asa erai scutit de situatiile penibile de a nu putea vorbi la telefon si de a nu stii ce se intampla. Poate ca asteptai un telefon important, ceva cu implicatii financiare, s.a.m.d. In cazul asta cine te despagubea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL