15 decembrie 2011

Vizita la doctor

Azi am fost la Medicover. Trebuia sa fac controlul medical anual, fiind obligatoriu pentru medicina muncii. Doctorita m-a tratat cumsecade, a intrebat de sanatate, dupa care a trecut la lucruri serioase: controlul de rutina si sange pentru analize. Abia daca am simtit cand a bagat acul. Mai inainte mi l-a aratat cat e de mare. Si faptul ca era sigilat. 

Se vedea ca se pricepe. Deh, e platita pentru asta. Si cei de la stat sunt platiti pentru asa ceva. Doar ca acolo te duci cu teama si esti privit cu dispret. Sa nu mai vorbim de respectul pentru pacienti: aveam programare la 10:30, la ora aceea eram in cabinet. Ba chiar cu un minut mai devreme. Rezultatul la analize mi-l trimte prin e-mail in 3 zile lucratoare. Daca am intrebari referitoare la rezultat, pot reveni cu un telefon suplimentar. Trebuie sa amintesc si faptul ca tot istoricul medical este stocat in baza de date si oricand poate fi accesata fisa medicala.  Asta pentru a ma scuti de intrebari inutile. Vizita de astazi a avut un deznodamant fericit. Sper ca rezultatul analizelor sa-mi confirme acest lucru.

In concluzie, se vede diferenta dintre sistemul medical privat si acela de stat. Intr-un loc mergi de placere iar dincolo te duci cu morcovul in fund.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL