19 ianuarie 2012

Pericol de electrocutare la Luxten

Drumul pe care il urmez in fiecare zi pana la metrou trece printr-un gang, intre un bloc si un gard. E ca un fel de shortcut, iar daca as ocoli timpul s-ar extinde cu cel putin 5 minute. Cum eu plec mai mereu cu intarziere catre serviciu, e de neconceput sa ocolesc. Ei bine, astazi drumul imi era blocat de o fasie de panza galbena pe care scria "pericol de electrocutare".

M-am uitat cu atentie, stiam ca la capatul blocului sapa unii un sant. Dar sapa de 3 zile, tocmai acum s-au gasit sa ma blocheze? Cum nu am vazut nici o miscare, m-am strecurat usor pe sub fasia de panza si am purces cu pasi rapizi. Cand, dupa bloc, ce sa vezi? In sant, vreo 4,5 gigei de la Luxten (asa scria pe niste pancarte) se uitau cu indignare la mine, si la inca doua persoane care au procedat la fel ca mine. Probabil se intrebau cum de am avut tupeul sa "rupem" blocajul. 

Ori fi avut ei bune intentii sa blocheze drumul, dar in conditiile in care tu dai la lopata in sant, nu stiu care e mai expus pericolului de electrocutare. Eu nu am vazut nici un cablu, nici in sant, nici pe langa. In plus, daca tu esti in sant, banuiesc ca n-ai terminat lucrul, deci curentul electric este oprit. Ca tu sa lucrezi. Deci, de ce naiba ma blochezi pe mine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL